Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO ZA NAJSPRETNIJE

Hrvati koji vole spajati praznike i vikende na mukama: 2021. ne izgleda dobro!

Kalendar - ilustracija
Foto: Pixabay
1/2
26.09.2020.
u 09:08

Većina blagdana i praznika padaju na vikend, a određeni broj njih pada u srijedu.

Ima li ičeg bolje nego spojiti praznike s vikendom i onda imati mini godišnji odmor? Mnogi će reći kako je to jedna od najboljih stvari za napraviti, a neki su se u tome toliko izvještačili da je to već na razini talenta. Međutim, godina koja tek dolazi predstavlja izazov koji ni najbolji u Hrvatskoj neće moći nadići. 

Pogled u kalendar za 2021. godinu otkriva tužnu istinu. Većina blagdana i praznika padaju na vikend, a određeni broj njih pada u srijedu. 

Primjerice, 06.01 pada u srijedu, dok Praznik rada, Velika Gospa baš kao i Božić padaju za vikend. Neke će razveseliti što barem mogu iskoristiti Dan antifašističke borbe koji pada u utorak iduće godine, što znači da oni najbrži u uredu bi mogli ipak imati produženi vikend. 

Stranica Neradni-Dani objavila je popis neradnih dana u godini koja je pred nama. 

Foto: Neradni-dani.com

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Damating
Damating
09:23 26.09.2020.

Što je naslov htio reći? Možda "vole da spajaju praznike i vikende"? Samo onda ispred ne bi smjelo pisati Hrvati. Znamo tko "dadače" i u čijem pravopisu. A možda je naslov mislio na Hrvate koji su zaljubljeni 🤔

DD
ddh
11:59 26.09.2020.

Sreca je za Hrvatsku, da su mediji u Hrvatskoj bez korupcije. Nitko nemoze nigdje naruciti nekakav clanak iako je cijena za to poznata i t.d.

DE
deda1234
11:55 26.09.2020.

I uskrsni ponedeljak pada na vikend...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije