Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša usporedba
Povratak na članak

Hrvati iz Francuske tuže Dylana zbog usporedbe s nacistima

Crnci mogu nanjušiti bijelce rasiste, kao i Srbi Hrvate, rekao je slavni glazbenik i naljutio mnoge

Komentari 8

LP
Lebron Petrovic
12:38 20.11.2012.

Još će ići na turneju sa Cecom !

VL
Avatar madcap
madcap
16:59 19.11.2012.

Kakve su ovo gluposti? Dylan se nespretno izrazio ali taj čovjek je dokazani mirotvorac i svirao je i u Hrvatskoj. To bi bilo gotovo jednako glupo kao da je netko išao tužiti Lennona. Ne sramotite Hrvatsku!

VL
AS
ante_slavonac
17:13 19.11.2012.

Dylan kao javna osoba mora jako,jako paziti što priča.Sjetimo se samo Meil Gibsona ,čovijeka bi zamalo razapeli i na kraju usporedba mu i nije točna tako da mene ta izjava ne iritira previše.Naši u Francuskoj izgleda više drže do nas nego naš politički vrh, i ako si to mogu priuštiti dajem im za pravo.Dosta smo bili dežurni.

VL
SI
sinaj
17:23 19.11.2012.

Dobra odluka, pa nek sud da pravorijek

VL
TM
tom milles
17:52 19.11.2012.

Nije mi poznato da je ikada itko imao problema po nacionalnoj osnovi diljem cijele Francuske.Godinama su tamo boravili hrvatski istaknuti pjevači i to Tereza Kesovija,Miro Ungar,Vice Vukov,no jedini koji je tamo imao i to samo privatnih problema sa zakonom njegovoovo ime neću spomenuti.Gospodinu Dylanu valjda je izletilo ono što je najmanje mislio il je nešto krivo spojio....Francuska je predivna zemlja ,francuzi Hrvate NE MRZE.

VL
SU
suzzieQ
20:15 19.11.2012.

Bravo Hrvati iz Francuske! Prošlo je vrijeme kada se svak budala mogla iživljavati nad nama.

VL
KO
korisnik2
23:53 19.11.2012.

haha.

VL
KR
kristov
08:23 20.11.2012.

Štovani gospodine Robert Allen Zimmerman alias Bobe Dylan, poštovao sam tvoj rad i slušao tvoju glazbu i uz nju odrastao, slušao sve do danas, prikupio gotovo sve tvoje albume, divio ti se, no od danas od saznanja za tvoj govor mržnje naspram nas Hrvata sve tvoje longplejke lete u oganj!! Tvoja pjesma od danas na žalost za mene postaje zov na mržnju, a to nikako ne želim! Žao mi je što u Hrvatskoj nitko nije reagirao, a tko sve čita sva izdanja, pa oni koji to ovdje izdaju za čitatelje u Hrvatskoj o tome su trebali izvijestiti, a ne pustiti to tek tako. Bravo hrvatska zajednica u Francuskoj, ujedinimo se Domovina je u velikoj krizi, ponajprije duhovnoj, potom političkoj, a tek na kraju i ekonomskoj. Bobe, sviraj po svom Texasu i ne navraćaj k nama, kada smo tako opasni!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.