Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdilo ministarstvo

Hrvat umro od koronavirusa u Nigeriji, trebao je biti prebačen u Split

Members of the FCT the taskforce on COVID-19 are seen washing their hands during the inspection of the Holy Trinity Catholic church
Foto: AFOLABI SOTUNDE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
10.06.2020.
u 10:28

Nigerija je zabilježila 13.464 oboljelih i 365 umrlih od koronavirusa

Hrvatski državljanin umro je od koronavirusa u Nigeriji, objavilo je u srijedu ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Ministarstvo potvrđuje da je hrvatski državljanin umro u Nigeriji od koronavirusa, rekla je Hini dužnosnica ministarstva ne navodeći pojedinosti.

Hrvatski mediji su u ponedjeljak objavili da je Hrvat koji se razbollio u toj afričkoj zemlji trebao posebnim zrakoplovom biti prevezen u bolnicu u Splitu.

Nigerija je zabilježila 13.464 oboljelih i 365 umrlih od covida-19, pokazuju podaci Svjetske zdravstvene organizacije. 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Joja
Joja
10:51 10.06.2020.

Ma nemoguce, pametni kazu kako je covid-19 obicna gripica

Avatar saaarac
saaarac
10:46 10.06.2020.

šta radi hrvat u nigeriji uopće

PE
penelope02
10:43 10.06.2020.

Je li to jedini Hrvat sto je preminuo od corona virusa u Europi i svijetu? HDZ-evci moraju dostaviti podatke o smrtnosti nasih gradjana od corona virusa okolo po tudjim zemljama, posebno u Njemackoj gdje ima najvise nasih gradjana i okolo po zapadnoj Europi gdje su istjerali nase gradjane trbuhom za kruhom. A sto je radio ovaj covjek u Nigeriji, zar cak u Nigeriju moraju emigrirati ljudi iz Hrvatske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije