Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRIKLADNO PONAŠANJE

Hrvat uhićen u Njemačkoj: Pred policijom uzvikivao ekstremističke pozdrave i razbijao

Njemačka policija
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
20.10.2021.
u 11:30

Tijekom kontrole ispred ulaza u restoran, hrvatsi državljanin je pružao otpor policajcima, pa su ga oni oborili na tlo i vezali.

U ponedjeljak, 18. listopada, oko 21.30 sati 39-godišnji Hrvat zamijećen je ispred restorana brze hrane na Željezničkoj postaji Pasing (München) gdje je uzvikivao desničarske i ekstremističke povike te imao neprihvatljive natpise, piše Fenix-magazin.de

Hrvatski državljanin, kojeg policija u svom izvješću navodi kao Hrvata, pozdravio je njemačke policajce nacističkim pozdravom i uzvikom “Heil Hitler”.

Kako se ispostavilo, muškarac prijavljen u Aubingu prethodno je , između ostalog, udario nogama posude s cvijećem ispred ulaza u restoran brze hrane.

Tijekom kontrole ispred ulaza u restoran, hrvatsi državljanin je pružao otpor policajcima, pa su ga oni oborili na tlo i vezali.

Osim toga, policija sada mora razjasniti boravišni status Hrvata koji je u Njemačku ušao u rujnu prošle godine.

Komentara 15

DU
Deleted user
17:41 20.10.2021.

Ovoga dečka prate znate otkad ,ovo je sve snjim došlo KORONA ITD... Ranije je on došao ,prije korone ,taman kad je on došao počela je KORONA, ja da sam na vašem mjestu zapitao bih se,inače dečko je vrlo načitan

GO
goran2hr
12:46 20.10.2021.

Još da je vikao ZDS, pa dobro. Ali kada Hrvat slavi Hiću to je stvarno glupo.

DU
Deleted user
17:38 20.10.2021.

Osobno znam momka . Dečko je MAFIJA i ovi snjim što su KORONA ITD...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije