Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN TROŠELJ
Povratak na članak

Hrvat pokreće školu budućnosti: 'Znate li zašto danas djeca školu ne shvaćaju ozbiljno? Mi ćemo to promijeniti'

"Obrazovni sustav nije se mijenjao stotinama godina, još od prve industrijske revolucije. Zato će naša “Škola budućnosti” pripremiti djecu za tehnošku budućnost", kaže između ostalog mladi Marin Trošelj, suosnivač IT tvrtke i respektabilnog životopisa koji bi mogao postati predvodnik velikih promjena u obrazovanju.

Komentari 2

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:30 11.04.2022.

Nadam se da ćete uspjeti. Sretno!

VL
Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
19:41 11.04.2022.

Hrvat pokreće školu domoljubne budućnosti: 'Znate li zašto danas hrvatska djeca domaću balkansku školu ne shvaćaju ozbiljno jer se vesele posla kelnera u Dublinu, Berlinu ili Belfastu? Mi ćemo to promijeniti i hrvatsku djecu uz Boga i domoljublje za bijeg spreminiti i za šljakerski posao i u Albaniji, Romuniji ili Bugarskoj pripremiti'

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.