Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija
Povratak na članak

Hrvat poginuo u stravičnoj nesreći u Njemačkoj: Našao se prignječen između dva kamiona

Oliver Pešerović (42) je iz mjesta Josipovac pored Osijeka a sa suprugom Ivanom, i sinovima Filipom (18) i Ivanom (15)  u Grevenbroich došao je 2017.godine

Komentari 7

HE
Herceg56
09:34 17.01.2021.

"Svaka tuđa zemlja tuga je golema"...,kapitalizam ubija, štresovi,brzina,zarada,novac...,iskrena sućut obitelji, Bog neka mu bude na pomoći.

VL
MA
Majk
11:06 17.01.2021.

Tuga sućut

VL
OS
osijek68
13:56 17.01.2021.

@zagabria5 --- Grijesis. Ono sto imas u Hrvatskoj nije nikakav kapitalizam nego bas ono sto ti zagovaras: socijalisticki hribrid prilagodjen nama. To se najbolje vidi u vidu "snalazenja" i to najcesce kroz partijsko clanstvo. Znas ono "snasao se". U kapitalizmumu se snalazis kroz svoj rad i intelektualni kapacitet. Socijalizam je za lijene, neambiciozne i deficitarne u glavi o kojima se drzava i drustvo trebaju brinuti, a njima lijepo. Usput ni drugi nemaju puno vise pa nisu ni jalni i ljubomorni. Cista idila. Kapitalizam koliko nesavrsen bio, je svemirski brod za socijalizam sto se i pokazalo u proslom stoljecu. Gdje se oduvijek odlazilo na "privremeni" rad? Koji sistem je motor napretka covjecanstva? Tehnologija, inovacije, znanost? A u kojem totalitarnom sistemu su pobijeni milijuni ljudi? Nevjerojatno da i pored svega neki zazivaju socijalizam?! A ovaj jadan covjek, pocivao u miru.

VL
LI
Linomedo
15:44 17.01.2021.

Pitam se da li oni koji su pokrali ovu državu osjećaju grižnju savjesti kada čitaju ovakve vijesti.

VL
ZA
zagabria5
10:02 17.01.2021.

Sućut obitelji na ovoj tragediji. Mi smo birali kapitalizam ali dobili smo ostatke kapitalizma dok su ono najbolje zadržale 'stare' kapitalističke zemlje u koje mi ponovo moramo ići. Bilo bi bolje i humanije da smo zadržali socijalizam i prilagodili ga sebi. Kada ćemo doći pameti pitam se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.