Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST!

Hrvat oduševio Nijemce: Svladao napadačicu s nožem u vlaku i spasio život ženi

Njemačka policija nakon pokolja u Hanau
Foto: REUTERS
1/2
19.03.2021.
u 11:08

Napadačica je žrtvi zadala više uboda nožem u glavu i tijelo

Dvadesetčetverogodišnji Ante M. iz Stuttgarta spasio je život 51-godišnjoj ženi koju je napala psihički oboljela 32-godišnjakinja, piše Fenix-magazine. 

Ante, koji inače radi kao vodoinstalter i konobar, u samo nekoliko minuta postao je heroj u Njemačkoj. Naime, kako je ispričao medijima, tog kobnog dana vozio se u vlaku i slušao glazbu kad je odjednom čuo vrisak. 

– Vidio sam kako mlađa žena nožem napada drugu u prednjem dijelu vlaka. Starija se žena pokušavala obraniti od napadačice koja joj je zadala više uboda nožem. Odmah sam odlučio pomoći žrtvi, svladao napadačicu i bacio je na pod. Nakon toga su pomogli i ostali putnici. Da nisam pomogao, osjećao bih se krivim i ne bih mogao mirno spavati – izjavio je Ante.

Napadačica je žrtvi zadala više uboda nožem u glavu i tijelo, a glasnogovornik policije u Stuttgartu je rekao kako je napadačica psihički bolesna te da je žrtva zadobila teže tjelesne ozljede.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
12:26 19.03.2021.

Sad ce mu dati Covid pasos:-))) Cestitam decku!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije