Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Njemačkoj

Hrvat koji je skrivio prometnu prije nesreće osvojio 514.000 eura

\'wiesbaden1_nnn_pxl_unu_0711\'
\'Sebastian Stenzel - Wiesbaden112.de\'
09.11.2011.
u 13:45

Marko Marasović (48) je prije izazivanja nesreće u poznatoj kockarnici Wiesbadener Spielbank na automatima dobio jackpot od 514.242,06 eura

Okretanje i vožnja u suprotnom smjeru 48-godišnjeg Marka Marasovića, Hrvata iz Wiesbadena, zbog čega je u lančanom sudaru život izgubio 56-godišnji Hrvat  Zdenko Belošević iz Duisburga, a još šestero ljudi teže i lakše ozlijeđeno ne prestaje izazivati zanimanje i čuđenje njemačke javnosti.

Istraga tog slučaja sporo napreduje zbog toga što je osumnjičeni Marko Marasović još u bolnici. U međuvremenu su iz bolnice pušteni supruga i 19-godišnji sin poginulog Beloševića. Iz izvora bliskih obitelji Belošević navodi se da poginuli nije poznavao izazivača prometne nesreće niti je s njim bio bilo kakvom kontaktu. Isti izvor tvrdi da je pokojni Belošević bio pošten i vrijedan obiteljski čovjek te da se samo bavio svojim poslom i nije posjećivao kockarnice. Da ga je na autocesti ubio njegov zemljak, kojeg uopće nije poznavao, puka je slučajnost.

Njemački mediji prenose pisanje lokalnog Wiesbadner Zeitunga koji je objavio informaciju da je 48-godišnji Hrvat Marko Marasović (policija navodi Marco M.) iz Wiesbaden-Biebricha prije izazivanja nesreće u poznatoj kockarnici Wiesbadener Spielbank na automatima dobio jackpot od  514.242,06 eura. Po dobivanju jackpota velikodušno je, časteći konobare i posjetitelje, odmah potrošio 20 tisuća eura.  Što mu se dogodilo da je svega 19 sati nakon što je dobio pola milijuna eura na automatima na autocesti okrenuo vozilo i izazvao tešku prometnu nesreću, još se ne zna. Nejasno je i kako je nakon izazivanja nesreće, iako teško ozlijeđen, uspio pobjeći policiji te se sutradan u Frankfurt-Fechenheimu u pratnji prijatelja predao policiji.  

Budući da ispitivanja krvi nisu pokazala nimalo alkohola, kao moguće objašnjenje njegova "ubilačkog okretanja" navodi se to da je, s obzirom na to da je dijabetičar, imao halucinaciju. Kako je izjavio policiji, nakon dobitka jackpota nije uzeo lijekove koje mora svakodnevno koristiti.

Komentara 6

JA
jamanuša
14:04 09.11.2011.

...kad je tako ima čim obeštetiti Beloševiće- možda je ovodokaz da novac donosi nesreću

AD
adrian1
14:27 09.11.2011.

sad će reći da ima previše hrvata u Njemačkoj kad se i na autocesti ubijaju međusobno. A to što se Nijemci čude na vožnju u pogrešnom smjeru, ne bi se čudili da žive u Hrvatskoj, ovdje je to skoro pa narodni običaj.

TO
toni0705
14:54 09.11.2011.

eto, i kad imaš sreće, ispadne da ju nemaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije