Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena
Povratak na članak

Hrvat i Grobari uhićeni na Malti zbog dilanja

Riječ je o skupini koja je u toj zemlji poznata po sukobima s drugim navijačkim skupinama.

Komentari 6

ST
Stipan
09:32 05.04.2019.

Šire ljudi bratstvo i jedinstvo.

VL
LE
Lester
07:28 05.04.2019.

Elvise vrati se ponovno u skoli i ponovno nauci gramatiku hrvatskog jezika.sam pocetak teksta i naslov clanka dovoljno govori o tome.

VL
BO
Bogodol
10:08 05.04.2019.

Zašto u naslovu Hrvat, ako je građanin Hrvatske Države nemora značiti da je Hrvat, zašto za Srbe ili Četnike upotriebljavate navijački naziv, VL je nekada bio dobra novina a sada teži senzacijama i gubi se u stvarnosti, žalosno.

VL
SM
san.martino
11:20 05.04.2019.

Kriminal nema nacionalnost!Sad znamo i zasto su oni huligani iz splita ustvari pomagali grobarima na tribinama. Danas je biti navijac izuzetno unosan biznis. Pitao sam se mnogo puta sta tjera te „najvjernije„navijace na put od nekoliko dana po kisi i ledu da bi bodrili svoje!? Sigurno nije posrijedi samo ljubav prema klubu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.