Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši NO-a HRT-a
Povratak na članak

'Vladino neprihvaćanje našeg izvješća negiranje je i obezvređivanje činjenica'

Bivši članovi NO-a upozoravali su da HRT nema uspostavljen učinkovit sustav kontrole troškova , da se nabava audiovizualnih djela od neovisnih proizvođača obavljala netransparentno, bez jasno definiranih kriterija vrednovanja projekata...

Komentari 6

MA
Marko1337
15:29 05.01.2018.

HRT je partijska utvrda u kojoj je uhljebljeno još preko 90 % kounjarskog kadra, koji su dalje uhljebljivali svoju partijsku nedonošćad. To smeće koje smo prisiljeni protuustavno plaćati treba staviti na tržišt, jer nema šanse da to ikada postane javna i hrvatska medijska tvrtka. .Neka si ga kupi soroš, partija za koju rade.

VL
BA
bakulušić
17:27 05.01.2018.

Prije je Partija bila iznad svega i nitko nije smio iznositi svoje mišljenje nego su svi papagajski ponavljali ono što je došlo iz Beograda. Sad, kad nema više one stare Partije, svi koji su na državnim jaslama misle da iznad njih nema više nikoga. Vjernici barem kažu - Sabor i iznad Sabora Bog! Ovi ne vjeruju ni u Sabor ni u Boga. Oni - pa više nitko! Kulturnjaci, medijski djelatnici, razni pravobranitelji, pravosudni djelatnici i mnogi drugi, priznaju Hrvatski sabor samo onda kad ih sabornici imenuju na funkcije. I nakon toga ni Sabor ni Vlada ne smiju ništa pa čak ni tražiti objašnjenja. U protivnom, traže pomoć od Pariza, Londona, Bruxellesa, UN-a, raznih bjelosvjetskih udruga i grupa koje čak ne znaju ni gdje se Hrvatska nalazi. Tako to biva kad izostane lustracija. Nastaje nered i kaos koji je normalnim ljudima neshvatljiv.

VL
DU
Deleted user
17:28 05.01.2018.

Pa godinama kola priča o suradnji s privatnim produkcijskim kućama koje su osnovali neki zaposlenici HRT-a ili njihovi partneri i koji odlično zarađuju na suradnji. Tko želi, može vidjeti nazive tih tvrtki u odjavnim špicama pa u sudskom registru Trgovačkog suda pročitati tko, što, gdje i od kada. Ne trebaju sionski mudarci za utvrditi povezanost.

VL
DU
Deleted user
01:14 06.01.2018.

Može se protiv HRT pisati svašta, ali se mora priznati da je to jedina TV kuća koja ima i obrazovne i kulturne programe, te da im je informativni program neusporedivo kvalitetniji i objektivniji od svih drugih televizija.

VL
KO
kojikura
12:41 06.01.2018.

zapaliti I ostaviti da izgori

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
15:41 05.01.2018.

Šteta novaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.