Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novouređeno

HRT otvorio dopisništvo u Vukovaru

HRT dopisništvo u Vukovaru
Foto: Branimir Bradarić
1/4
07.05.2016.
u 15:00

U vukovarskom dopisništvu raditi će četiri osobe , a v.d. voditeljica je Zrinka Perić.

Vršitelj dužnosti Glavnog ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić svečano je danas otvorio novouređeno dopisništvo državne televizije u Vukovaru.

 -Iz Vukovara želimo poslati dvije poruke. Prva je da želimo osnažiti ulogu HRT-a u lokalnoj zajednici, a druga da s ovim započinjemo i službeno obilježavanje naše velike obljetnice, 90 godina Hrvatskog radija i 60 godina Hrvatske televizije. Nizom događaja obilježit ćemo tu veliku obljetnicu koja će završiti velikim koncertom na središnjem trgu u Zagrebu s kojega će sav prihod ići za potrebe obnove vukovarskog Vodotornja, rekao je Kovačić.

Dodao je i kako je dopisništvo otvoreno kroz partnerski odnos s Gradom Vukovar te d aje od ideje pa do konačne realizacije prošlo samo mjesec dana. Novinarima u vukovarskom dopisništvu poručio je da predano radi i prate probleme u gradu ali i isto tako prednosti i šanse grada. Prvi gost u novom studiju dopisništva bio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava koji je rekao kako njegovo otvaranje ima vrlo veliku važnost za grad.

-Osobno sam mišljenja da je ovo trebalo davno prije da se dogodi ali opet, po malo sebično, zahvaljujem Bogu što nam je namijenio ovu ulogu i baš nama omogućio da to napravimo. Otvaranje dopisništva Vukovaru daje dodatno na važnosti te vjerujem kako je ovo putokaz i smjer novih odnosa prema gradu i njegovih boljih dana, rekao je Penava.

Podsjećamo kako je do zatvaranja dopisništva ono egzistiralo u Županji. U vukovarskom dopisništvu raditi će četiri osobe , a v.d. voditeljica je Zrinka Perić.

>>Kultna emisija 'Kućni ljubimci' vraća se na HRT!

Komentara 10

DU
Deleted user
15:58 07.05.2016.

evo, tu gdje treba se nista ne stedi.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:42 07.05.2016.

Ovo je vise toliko istroseno da je postalo pateticno.

PR
prarvat
16:12 07.05.2016.

ovo je preporod za vukovar. tko se samo dosjetio ove genijalnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije