Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojnicima na piku

Hrgovići pod opsadom: Poštu okrali dan poslije pljačke banke

\'11.05.2011., Zagreb - Pljacka Poste u u ulici Hrgovici 38 u naselju Jarun. Ocevid je u tijeku.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
\'Marko Lukunic/PIXSELL\', arhivska fotografija
Autori: mšk/VLM, iz
11.05.2011.
u 19:44

Razbojnik je u poštu ušao naoružan pištoljem dok je u njoj bilo dvoje zaposlenih, a pobjegao je sa 10.000 kuna

Maskirani razbojnik s pištoljem orobio je jutros u 7.20 sati poslovnicu Hrvatske pošte u Ulici Hrgovići u zagrebačkom naselju Jarunu.

U trenutku pljačke u pošti je bilo dvoje zaposlenika, 30-godišnji I. B. i 41-godišnja M. D., koji na sreću nisu ozlijeđeni. Razbojnik im je zaprijetio, a oni su mu, prestrašeni, predali oko 10.000 kuna. Lopov je utekao.

U istoj ulici samo dan prije orobljena je poslovnica Erste banke. Policija je za samo 45 minuta pronašla osobu za koju sumnja da je razbojnik. Priveli su Zlatka S., inače člana Hrvatske čiste stranke prava. Pronašli su ga jer je, sumnja se, u razbojništvo krenuo na svom skuteru! Policija ga je zatekla na kućnoj adresi na Jarunu, gdje je bio i skuter na kojem je pljačkaš krenuo u svoj pohod.

Pronađeni su i ostali rekviziti kojima se pljačkaš služio: pištolj i vunena kapa s prorezima za oči. Privedeni je otprije evidentiran u policijskim dosjeima zbog droge i imovinskih delikata. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
06:18 12.05.2011.

Ovo je stravićno Letim od banke do poštte i obrnuto,ali svugdje zakasnim,.sve je uvijek netko prije mene opljačkao ! Pa dajte imajte malo razumjevanja

FT
Fra tetka
13:23 12.05.2011.

Pravaš??? Falilo mu za članarinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije