Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogon Mlinara
Povratak na članak

Hrg u Križevcima ne želi najvećeg privatnoga poduzetnika u zemlji

Cuckima i Todoriću zabranjen je ulazak u Križevce, kazao je Hrg u lokalnom tjedniku, iako je Agrokor još 2009. Mlinar prodao poduzetniku Škoji

Komentari 4

VM
vms
16:34 19.03.2013.

trebalo bi ih biti sram ,i hrga i korena što su dozvolili prodaju i devastaciju industrijske kulturne baštine i križevačkog najpoznatijeg brenda.sad on priča kako todorić nije dobrodošao u križevce,gdje je bio kad je za debelu proviziju rasprodao i ono malo što još ima u ovom gradu a da vrijedi.križevcima treba superkonzum kao šaka u oko,ovo što se događa sramota je za križevčane koji su izabrali hrga i šutke dozvolili da im devastiraju grad.i nismo za drugo nego da nas ovakvi vode.sramota

VL
YO
yocko
20:03 19.03.2013.

Nije samo problem u mlinaru,i nije to prva tvrtka koja se je ugasila,i svi oni su i danas na vlasti kad su propadale te firme i nitko se nije bunio,još niste Hrga upoznali??

VL
LY
Lythrum
20:28 19.03.2013.

sdp-ovi plaćenici komentiraju 100 na sat..:)

VL
MI
milan1
22:31 20.03.2013.

Ja nisam rođeni Križevčan, za razliku Hrga i Korena. Živim ovdje od svoje 19-te godine. Ovdje sam 33. godinu. Znam da je "Mlinar" bio šire poznati brand i pokretač cijelog grada i okolice. Nekada u doba "Crnog" socijalizma bio jee jedan od glavnih punjača općinskog proračuna. Kada su vlast preuzeli dobročinitelji hrvatskog naroda grad i okolica, kao i njihovi građani spašeni su od obveza dolaska na posao. Propala je mesna industrija (MIK), "Tiskara", "Plastor", "Čelik Križevci", "Križevčanka", "Trgovačko Križevci", "Zelinka", "Javor Križevci", "Ciglana" itd., itd. Vrlo sposobna HDZovska i HSSovska vlast. Ponovo glasajte za njih, oni su naša budućnost. Nama je potreban mir, treba nam grad penzionera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.