Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO TWITTERA
Povratak na članak

Hrebak iz HSLS-a pozvao Elona Muska u Bjelovar: Evo što mu je poručio

Ako je istina, veselim se dolasku te velike svjetske kompanije u Hrvatsku. No, ima i boljih mjesta od Zagreba, pogotovo tamo gdje ti neće kožu oguliti porezima i nametima ili "plavim kuvertama, napisao je Hrebak

Komentari 4

TS
tsomething
18:43 05.09.2020.

Cudno da mu nije spomenuo transparentnost

VL
ST
Stipan
22:54 05.09.2020.

Da nije Nikole Tesle nebi ni znao za Hrvatsku.

VL
BE
Beskucnik
10:21 06.09.2020.

Sela oko Bjelovara je nesto sto sokira svakog covjeka , da me netko svezanih ociju spustio tamo , bio bih siguran da sam negdje u srednjoj Aziji ili juznoj Srbiji , takve sirotinje dugo nisam vidio , zapravo sve okolo BJ ,teska sirotinja i pustos

VL
TP
tpljmažešupakpoticanimmedom
19:40 05.09.2020.

je li mu spomenuo da su u bjelovaru propale ili posluju sa bitno manjim kapacitetom industrije koje su imale i sirovinu i radnike i tržište zahvaljujuć njegovim pajdašima iz hdz a......... i je li poručio da gradonačelnik toga grada danana nije radio u privredi????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.