Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski viškovi
Povratak na članak

Hrana jeftinija, ali voće i povrće još drži cijenu

Voće i povrće na tržnicama skuplje nego lani u isto vrijeme, no službena statistika tvrdi da su do kolovoza cijene pale na godišnjoj razini

Komentari 7

NE
neutron
14:49 19.08.2014.

Pojeftinjenje hrane zbog sankcija Rusiji vrijedi za EU zemlje, ne za Hrvatsku. Kod nas su trgovci (čitaj: preprodavači jeftine uvozne hrane) najavili poskupljenja uvozne hrane pod izlikom poplava u Slavoniji. To je tako lopovska pohlepna narav nije svojstvena samo političarima, već se uvukla u mentalitet.

VL
Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:29 19.08.2014.

Sve je jeftinije, samo mi to ne osjetimo.

VL
Avatar Neron
Neron
10:56 20.08.2014.

Nevjerojatno je kako se ljudi javljaju kad kila jabuke poskupi s 5 kuna na 6, ali nikoga ne smeta kad se plin (od kojeg se radi umjetno gnojivo) poskupi. Jeftinije je kupiti uvoznu jabuku, ali samo na kratke staze - KUPUJMO HRVATSKO, jer time spašavamo i svoja radna mjesta.

VL
Avatar gecdra
gecdra
16:17 19.08.2014.

Naši seljaci su stalno u minusu,rade besplatno i stalno kukaju a u dvorištima mercedesi i jon dirovi.

VL
L0
luena 01
14:37 19.08.2014.

Pa zar nebi bilo bolje proizvodjacima prodati na svom trzistu nesto jeftinije nego izvoziti ko zna gdje ... izvoz -carina sta misle da ce zaradit na proizvodima... domaci kupci sretni da imaju domace proizvode a proizvodjacima nadoknadit makar malo visese od proizvodne cijene novcem iz EU... i svi "sretni"... bolje i tako nego bacit kad se pokvari...

VL
OR
.orlando
14:41 19.08.2014.

seljak svoju robu zadnjih godina prodaje po istim cjenama, više nema ni za preživljavanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.