Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu

Hrabri otac i sin zaustavili lopova iz susjedine kuće

pad-policija
arhiva VL
16.02.2010.
u 14:49

Pljačkaš je, kako doznajemo, u kuću ušao kroz prozor na prvom katu, a preplašen vriskom vlasnice kuće pobjegao je, a za njim i hrabri otac i sin.

Otac i sin Ž. J. (54) i I. J. (27) u ponedjeljak u 11.20 sati uhvatili su lopova koji je samo nekoliko trenutaka prije “rovario” po kući njihove 71-godišnje susjede M. H.

Kako doznajemo, uhvaćeni pljačkaš A. B. (41) u kuću u Gorenskoj ulici u Novom Zagrebu ušao je kroz prozor na prvom katu, a vrlo brzo ga je u svojoj spavaćoj sobi primijetila zbunjena M. H. Preplašen njezinim vriskom, A. B. je pobjegao iz kuće, a za njim je krenuo hrabri Ž. J.

Kako mu je pljačkaš odmicao, pozvao je sina koji je krenuo obilaznim putem i sustigao pljačkaša na autobusnoj postaji u Gornjostupničkoj ulici. Zadržao ga je do dolaska policije te je A. B. uhićen i odveden na kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 3

TN
tamo-neka
15:38 16.02.2010.

...u bivšoj državi se ovakvim ljudima davao orden narodnog heroja za hrabrost koju su iskazali...

AS
astor123
10:50 17.02.2010.

gledajte ljudi! takvi svi moramo bit da bi uveli reda u našoj državi!

HR
hrabrica
15:19 18.02.2010.

Bravo, svaka cast :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije