Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasrnuo na poznanicu
Povratak na članak

Hrabra djevojka uspjela pobjeći silovatelju i pozvati policiju

A. B. primijetio je 19-godišnjakinju iz obližnjeg kafića. Izašao je van, počeo ju je dirati po intimnim dijelovima tijela te je pokušao poljubiti.

Komentari 5

BA
Bandit
10:09 07.07.2010.

Ma odma to treba eliminisati iz drustva kazna teskog rada 10 godina i to je to i nebi vise bilo na ulici takvi manijaka

VL
Avatar arcanius
arcanius
16:06 06.07.2010.

suditi mu kao da je počinio silovanje.... tim više što je bio trijezan.... iako i pijanstvo ne bi smatrao olakotnom okolnosti....

VL
OB
-obrisani-
20:35 06.07.2010.

Muškarac odraste kad shvati da je \"NE\" zapravo \"NE\"! Medjutim prilično ih ostane onih koji su genitalno organizirani! Takvima to nikad ne postane jasno! Pa neka ispaštaju! Možda onda nauče!

VL
JS
ja sam gladan
00:41 07.07.2010.

Pa taj se bu isto pozval na slobodu seksualne orijentacije. I on bu tražil da se njegova prava uvedu u Ustav.

VL
TR
Tripoli
09:02 07.07.2010.

a sta,nema nikakvog posla za takve DEBILE?!..tipa razminiravanja,rada u rudniku... kopanja kanala,ciscenja kanalizacije..i sl??..i da mu se plati..al naravno placa ide devojci....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.