Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasrnuo na poznanicu

Hrabra djevojka uspjela pobjeći silovatelju i pozvati policiju

silovanje
Arhiva VL
06.07.2010.
u 15:05

A. B. primijetio je 19-godišnjakinju iz obližnjeg kafića. Izašao je van, počeo ju je dirati po intimnim dijelovima tijela te je pokušao poljubiti.

POŽEGA – U razmaku od samo tjedan dana u Pleternici je zabilježen drugi slučaj pokušaja silovanja, a i ovaj je put djevojka poznavala napadača. Događaj se zbio u nedjelju pola sata prije ponoći u Ulici kralja Zvonimira kojom je prema Gradcu hodala 19-godišnja djevojka, što je iz obližnjeg kafića primijetio 33-godišnji A. B.

Izašao je van, počeo ju je dirati po intimnim dijelovima tijela te je pokušao poljubiti, ona se otrgnula i krenula dalje kući. Muškarac ju je sustigao na neosvijetljenom dijelu ulice, odvukao u grmlje i sve ponovio.

Djevojka se, iako je lakše ozlijeđena, uspjela otrgnuti i pobjeći kući, a ubrzo je sve prijavila policiji.

Nasrtljivi muškarac otprije je poznat policiji, a za napada na djevojku nije bio pod utjecajem alkohola.

Komentara 5

BA
Bandit
10:09 07.07.2010.

Ma odma to treba eliminisati iz drustva kazna teskog rada 10 godina i to je to i nebi vise bilo na ulici takvi manijaka

Avatar arcanius
arcanius
16:06 06.07.2010.

suditi mu kao da je počinio silovanje.... tim više što je bio trijezan.... iako i pijanstvo ne bi smatrao olakotnom okolnosti....

OB
-obrisani-
20:35 06.07.2010.

Muškarac odraste kad shvati da je \"NE\" zapravo \"NE\"! Medjutim prilično ih ostane onih koji su genitalno organizirani! Takvima to nikad ne postane jasno! Pa neka ispaštaju! Možda onda nauče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije