Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAURA (18)

Hrabra djevojka iz Benkovca vodi bitku s leukemijom: 'Našli su mi donora, iduća je transplantacija'

Šibenik: Upis građana u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica
Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.01.2024.
u 22:51

"Vjerujte mi da osjećam kako je ova borba koju sada vodim – borba u kojoj ću ponovno pobijediti", poručila je 18-godišnjakinja

Djevojka Laura Majić (18) iz Benkovca vodi bitku s leukemijom. Matične stanice članova njezine obitelji nisu kompatibilne s njezinima pa je trebala kompatibilnog donora - kojega je sada i pronašla. Nakon što je dobila donora, slijedi transplantacija koštane srži. 

"Evo samo da javim da su mi našli donora, iduća je transplantacija, i da se zahvalim još jednom, puno puno hvala", poručila je za 24sata djevojka koja je prije nešto manje od mjesec dana pozvala sve koji mogu da postanu darivatelji matičnih stanica. 

"Kažu da bolest ne bira ljude, ali ova je bolest izabrala baš mene. Kakva pogreška! Borilačkim sportovima bavila sam se od ranog djetinjstva tako da sam naučila biti uporna i ustrajna. Često sam bila pobjednik, na postolju, s medaljom oko vrata. I vjerujte mi da osjećam kako je ova borba koju sada vodim – borba u kojoj ću ponovno pobijediti. Neću dobiti medalju, nego nešto mnogo vrjednije. Dobit ću život", poručila je djevojka. 

VIDEO Beroš odgovorio liječnicima koji prijete štrajkom: 'Prijedlog koeficijenata je i više nego adekvatan, više od tog nije moguće'

Komentara 1

PO
Poganec
05:43 12.01.2024.

Suosjecam sa nasoj djevojkom moja supruga ist boluje od leukemije Ali je sreca sto smo uNjemackoj ali u Hr. u Osijeku nije nisu imali obzira da diskrimiraju tj.HEP i upravni Sud sa odvetnicima koji du na prodali ……

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije