Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
booking.com

Hotel Villa Meneghetti među prvih 10 u svijetu

Meneghetti
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
16.05.2014.
u 15:00

Visoko osmo mjesto luksuznom malom obiteljskom wine hotelu s četiri zvjezdice pripalo je na osnovi recenzija gostiju u proteklih 14 mjeseci

Među deset svjetskih top-hotela i istarska je Villa Meneghetti, po izboru stranice www.thebookingtruth.com, odnosno portalu najvećeg svjetskog hotelskog rezervacijskog servisa www.booking.com. Visoko osmo mjesto luksuznom malom obiteljskom wine hotelu s četiri zvjezdice pripalo je na osnovi recenzija gostiju u proteklih 14 mjeseci. Inače, Villa Meneghetti dobila je prosječnu ocjenu 9,5 od najviše moguće ocjene 10.

Izbor se, inače, provodi pod motom "Best of Booking's Best", hotel mora dobiti najmanje 50 recenzija, a organizatori ističu da je svaka pomno obrađena i kontrolirana kako bi bili sigurni da je mogućnost manipuliranja i lažnih recenzija svedena na minimum.

>>Stancija Meneghetti, luksuz bez kompromisa u srcu Istre

Komentara 1

PR
pricalica
17:55 16.05.2014.

AH TI NOVINARI ! Nigdje ne piše gdje se nalazi ta vila. Kako ću ja sad rezervirati smještaj za dva a možda i tri mjeseca odmora ove godine?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije