Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hotel u dalmatinskom gradiću nudi se za jednu kunu

Hotel je smješten na samoj obali rijeke Zrmanje u centru Obrovca. Zanji put je obnovljen 2008. godine, a kako je bio nerentabilan krenuli su i oglasi za prodaju.
18. siječnja 2020. u 20:39 20 komentara 19510 prikaza
Hotel Zrmanja
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Zadnji puta su ga obnovili prije 12 godina, a mali hotel koji je imao tri zvjezdice, 27 soba i 2 apartmana će biti ponuđen na javnoj dražbi za samo jednu kunu. 

Pula UPOZORENJE SHVATITI OZBILJNO U ovom hrvatskom gradu zagađenost zraka je još veća nego u Zagrebu

Naime, u tri kruga javne dražbe nitko se nije javio za kupnju hotela Zrmanja u Obrovcu. Stoga, u četvrtom krugu dražbe će biti ponuđen s  s početnom cijenom od samo jedne kune. Za razliku od prethodnih krugova javne dražbe, u ovaj će se uključiti i sam Grad Obrovac koji je spreman ponuditi i do 2 milijuna kuna, piše Poslovni dnevnik. 

Hotel je smješten na samoj obali rijeke Zrmanje u centru Obrovca. Zanji put je obnovljen 2008. godine, a kako je bio nerentabilan krenuli su i oglasi za prodaju. Jedna od varijanta bilo je i otvaranje doma za umirovljenike. 

Branko Šerić BRANI FILIPA ZAVADLAVA Odvjetnika Branka Šerića verbalno napala skupina mladića u Splitu

Vlasnik hotela, tvrtka Zrmanja Velebit, 2017. godine završila je u stečaju pa je na nekretninama dužnika upisano razlučno pravo u korist PBZ-a, te je hotel završio na dražbi Fine. Objekt je procijenjen na 6,3 milijuna kuna i u prvom krugu držabe ponuđen je po početnoj cijeni od 4,7 milijuna kuna. Na drugoj dražbi krajem studenog 2019. cijena je pala na 1,59 milijuna kuna, u trećem krugu prodavalo se po 1,6 milijuna kuna, ali nitko se nije javio.

Dubrovnik: Građani izašli na lokalne izbore
REZULTATI IZBORA
Doznajte kako se glasovalo u vašem selu, gradu, općini
Digitalizacija zdravstva
Hrvatsko zdravstvo
Moderna rješenja našeg zdravstva: Donosimo vam priču o naprednim tehnologijama hrvatskog zdravstva
  • gragakarlovac:

    1 kuna...onda slijedi birokracija i iznuda od drzave, preko policije...porezi, bla, bla, na kraju dode 10 milj. kuna

  • rpzagreb:

    Od ovakve države ne bi kupio apsolutno ništa niti za jednu lipu.

  • Vlad-Tepes:

    Neka ga kupe hadezeove lopovčine i u njemu plešu srpske cajke i turbofolk. I još pozovu svoje slaboumne krkane sa portala Večernjeg i svi zajedno se valjaju po podu i ližu zastavu države koju su pokrali