Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Hotel Park u Čakovcu prodaje se za 20 milijuna kuna

Kako neslužbeno doznajemo, hotel posluje s gubitkom i ne uspijeva pokrivati amortizaciju, a današnji vlasnik plaća danak tomu što se 40 godina nije sustavnije ulagalo u objekt
27. listopada 2011. u 16:58 1 komentara 246 prikaza
'26.10.2011., Cakovec- Jedini cakovecki hotel, Hotel park, kojeg je 77. godine posjetio i Josip Broz Tito, prodaje se na portalu njuskalo.hr za 2 700 000 eura. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
Foto: 'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'

Hotel Park, najstariji hotel u Međimurju, prodaje se za 20,088.000 kuna! Prodaju je oglasila agencija Biliškov nekretnine iz Kaštela u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Hotel ima 5000 četvornih metara, a na prodaju je i 8500 četvornih metara okućnice. Bioinstitut Veterinarske stanice Čakovec, koji je vlasnik hotela smještenog uz Perivoj Zrinskih u blizini gradskog središta, pokušava ga prodati već dulje vrijeme, ali bez uspjeha. Istovremeno, smanjuje se broj zaposlenih, pa je tako ovih dana 12 radnika, uglavnom sobarica i konobarica, proglašeno tehnološkim viškom. To je, kažu u sindikatu, gotovo trećina zaposlenih.

– Imali smo dva prigovora zbog otkaznog roka, koji su prihvaćeni, pa nam sad ne preostaje drugo nego pratiti poštuju li se dogovoreni uvjeti. Jedan je da hotel idućih šest mjeseci ne smije zaposliti novog radnika na radno mjesto na kojem je netko proglašen tehnološkim viškom – kaže sindikalni povjerenik SSSH Franjo Veble. Kako neslužbeno doznajemo, hotel posluje s gubitkom i ne uspijeva pokrivati amortizaciju, a današnji vlasnik plaća danak tomu što se 40 godina nije sustavnije ulagalo u objekt.

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • somi:

    Evo prilike da Međimurje i Grad čakovec imaju konačno svoj hotel, treba ga otkupiti postaviti sposobne ljude i poćeti raditi, ja vidim da hotel ima perspektivu, na dobroj je lokaciji , ima dovoljno mjesta, i prije svega je u Međimurju. ... prikaži još! Međimurci udružite se!