Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ERA MEĐUGORJA
Povratak na članak

Hoser: Hrvatska i BiH imaju povlasticu da ih se naziva najstarijim kćerima Crkve

Papina odluka da u Međugorje pošalje posebnoga i stalnog apostolskog vizitatora izraz je i ostvarenje misionarskog buđenja Crkve, što je papa Franjo naglašavao od početka svojega pontifikata. Papa se brine o kakvoći pastoralnoga rada u Međugorju i o kakvoći prihvata hodočasnika

Komentari 7

CR
CroAx
13:58 23.06.2019.

Nego, kako vam je tako ekspresno nestao članak o maltretiranju Hrvata od strane imigranata u BiH? Nije ga bilo ni sat vremena na portalu? Uplašili ste se komentara?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:03 23.06.2019.

Međugorje i Bijakovići zahtjevaju hitan izlazak iz općine Čitluk i poseban status. Zahtjevaju da se sav prihod podijeli unutar građana ta dva sela a ne da prihodi od poreza idu na ostale dijelove općine Čitluk jer su vidioci iz njihovih dvaju sela. Očekuje se daljnja betonizacija Međugorja i izgradnja većih i luksuznijih hotela i potpuna izmjena urbanističkih planova. Međugorje je mjesto s vrlo malim zelenim površinama jer su interesi što bržeg bogaćenja a ne i zdravlja hodočasnika diktirali širenje betona. Što god bilo, Međugorje treba svakako više zelenila.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:37 23.06.2019.

Medjugorje nije u Hrvatskoj. Tocka.

VL
DA
dalibla
14:38 23.06.2019.

Da.Nismo u zadnjih 25 godina vidjeli nikakvu reakciju Crkve na progon katolika u BiH.Jeli to ta povlastica?

VL
Avatar salaso
salaso
16:16 23.06.2019.

Ukratko, kolač se krivo dijeli,pa bi se to malo ispravilo.....….jel…......što je i u redu...

VL
CR
CroZrakomlatNo1
16:30 23.06.2019.

Naš krug domoljubnih cro.intelektualaca naoruzanih starim i najstarijim ( benediktinci) molitvama je u kontaktu sa Bogom. Molimo i trazimo Milost Bozju i Njegovu Ljubav. Dubokim molitvama dosli smo do Bozje istine koju jasno potvrđuje i Novi Zavjet! Kad su jevrejireji izdali Boga i ubili Njegovog Sina, dragi Bog je sebi izabrao veliki i povijestni Hrvatski narod!! Kako je Bog poveo Mojsiju i jevreje na hodocasce priko Crvenog Mora, tako če uskoro povest svoj hrvatski narod, koji Ga nikad nije izdao, preko Jadranskog mora i naselit ce nas u samom vatikanu! Premierno mogu službeno potvrdit u imenu naseg Kruga Bozje Istine, da nece vise kardinali birat papu. Dosli smo do informacije da postoji mogucnost, da ostane Gospa u Medjugorju a u Vatikan iz samog Raja dolazi Stepinac!!!! Stepinac bi tako spasia planetu od nevjernika i izdajica! Širimo Ljubav Božju i budimo zahvslni nasem dragom Bogu! Pozdrav svim pravim Benediktincima u lipoj domovini koji ce odigrat glavnu ulogu!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.