Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet zatražio odgodu

Horvatinčić: Takve medijske hajke i linča nije bilo niti u najmračnijem komunističkom sustavu

Zagreb: Tomislav Horvatinčić prošetao Cvjetnim trgom i dao izjavu za Novu TV
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
29.06.2021.
u 23:31

Od nesreće gdje je usmrćen talijanski bračni par i za koju je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora prošlo je 10 godina

Tomislav Horvatinčić opet je zatražio odgodu zatvorske kazne do kraja godine jer je, kako navodi, trenutno u poliklinici na terapijama nakon operacije.

- Hodam s protezom na desnoj nozi i štakama. Prebolio sam rak kostiju i kemoterapiju, a prošle godine sam operirao rak želuca. Imam astmu, a sada mi je na vidiku i nekakav problem na koži možda čak i karcinom, ne daj Bože, rekao je Horvatinčić za Dnevnik Nove TV. Molba za odgodu je predana te se očekuje odluka suda. Njegov odvjetnik priložio je medicinsku dokumentaciju.

Od nesreće gdje je usmrćen talijanski bračni par i za koju je pravomoćno osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora prošlo je 10 godina. Propitivanje medija hoće li se u četvrtak javiti u Centar za dijagnostiku, Horvatinčić naziva hajkom.

- Takve medijske hajke, linča i pritiska kao što je u mom slučaju nije bilo niti u najmračnijem komunističkom sustavu. Ako treba dati naciji zadovoljstvo da me se stavi pred streljački vod, ali morate mi prije dokazati krivnju, rekao je Horvatinčić. On odlazak u zatvor odgađa već više od godinu i pol, a mnogi za zbog toga kritiziraju.

- Ne želim ulaziti u zdravstveno stanje Tomislava Horvatinčića, ali moram reći da postoji zdravstveni bolnički sustav i u sustavu zatvora koji koriste već oni koji jesu u zatvorima. Postavlja se pitanje zašto on to ne može, komentirao je Mišel Jakšić, predsjednik saborskog odbora za pravosuđe (SDP).

Predsjednik antikorupcijskog vijeća, Nikola Grmoja, smatra da je sramotno koliko traju procesi u Hrvatskoj. - I što sve koriste i na koji se način pokušavaju izvući i otezati procese oni koji su na udaru hrvatskog pravosuđa, dodao je.

Komentara 59

LU
Lukovo184
23:47 29.06.2021.

Lažljivi višestruki ubojica u milosti korumpiranog režima. Još se usudi nešto prigovarati.

WA
wannabenovinari
23:42 29.06.2021.

Koji bezdušni gad. Ubio četvoro ljudi, dokazana mu krivnja i smrad još sere na usta. Đubre odvratno. Da je Hrvatska pravna država, taj bi dobio doživotnu i tucao bi kamen. Nažalost, suci su mafija koja se dočepala moći i ruga se narodu još od krivoustog govnara.

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
23:40 29.06.2021.

Koji gnoj od čovjeka. Da živi milijun godina ništa humano iz njega ne bi izašlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije