Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uljanik i 3. maj
Povratak na članak

Horvat: Unatoč blokiranim računima, Vlada će isplatiti plaće

'U ovom trenutku nalazimo novac, odnosno osigurali smo novac kroz HPB tako da se osiguraju sredstva samo i isključivo za isplatu plaća'

Komentari 8

Avatar Zagor 74
Zagor 74
19:18 10.09.2018.

Kako se to legalno može isplatit nešto preko blokiranog računa?! Dajte mi objasnite, pa da i ja prestanem plaćati dobavljače :-)...i to kaže ministar...zbilja komična država...

VL
ZA
zadar1
18:10 10.09.2018.

i tako do vjecnosti....nadite lopove hapsite....nema nista od "kupovanja mira"......

VL
BU
bubimir55
19:24 10.09.2018.

Horvat je u svakom pogledu nekompetentan za poziciju na kojoj se nalazi, da ne kazem jasno nesposoban,. U ovom trenutku najvise posla u Uljaniku bi trebao odraditi MUP al on ne stigne jer je zauzet namjestanjem natjecaja za prsluke policajaca.aca. Ipak su osobne provizije prioritet.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
18:39 10.09.2018.

Horvat: Unatoč blokiranim računima, Vlada će isplatiti plaće, organizirati besplatan thompsonov koncert uz kontejnere za kopanje i osigurati 200 bogatim hrvatskim familijama da dalje imaju Hrvatsku, vilu, Mercedes i jahtu.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
19:24 10.09.2018.

"Mi ćemo naći modalitet da bez obzira na blokirane račune isplatimo radnicima plaću..." Kriminal i izigravanje propisa i zakona je ne samo dozvoljeno drzavi vec se time ti bijednici i javno hvale. I onda seru da su svi isti predd "zakonom". Kojim zakonom?

VL
RI
rightside
17:58 10.09.2018.

ma samo dajte,,)))))no izbore i glasace mozete dobit samo u slucaju da plenkovic i njegovi odstupe,,a sta se tice drzavnog novca,nije bas prvi put da ga razbacujete,,a lopove "vase institucije" uopce ne diraju,, cak stovise, daju im vremena koliko im treba i na kraju pobjegnu,,i onda ocekujete da ce vam ljudi vjerovat i davat glasove,,))))))ma recicu vam nesto,,ovaj anemicni mi je cak ispred zoke milanovica po ljigavosti i bahatosti,,(iako je cisti copy paste velikog zoke u vecini situacija, pa tako i u sukobima interesa kojih ima napretek..)))))

VL
Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
19:15 10.09.2018.

proporcionalno postotku udjela u vlasništvu nek zmišljavaju plaće.

VL
GE
generacija57
20:12 10.09.2018.

A jesu li oni te plaće i zaradili?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.