Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova nakon potresa
Povratak na članak

Horvat: S organiziranom obnovom počet ćemo u rano proljeće

Izvjesni broj projekata je u završnoj fazi i s njima ćemo započeti. Optimist sam da ćemo s organiziranom obnovom započeti već u rano proljeće, istaknuo je Horvat

Komentari 6

Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
14:45 06.11.2020.

rano proljeće 2025?

VL
DU
Deleted user
13:21 06.11.2020.

Kolika je knjigovodstvena vrijednost uljanikove nekretnine na koju se uknjizila vasa bivsa firma?????

VL
NE
Neo001
15:21 06.11.2020.

Ministre ne trošite naš novac za privatne zgrade, koji vlasnici se nisu brinuli o svojim nekretninama naročito oni koji su u otetim kućama i stanovima, koje su dobili za bagatelu i nisu ih ni osigurali. Veliki broj tih zgeada su i prije potresa buile ruine i sramota grada. Potres je samo pmogao a se sruši ono što su trebali učiniti vlasnici. Mnogi bi sada da obnovimo te ruine da ih mogu prodati, da steknu veliku vrijednost od ruševina

VL
SC
Serious_Callers_Only
15:04 06.11.2020.

Ljudi će prodati neperspektivne stanove u centru, po sistemu daj što daš. Nema više lake zarade od iznajmljivanja. Mala firma koja bi se u centru bavila online marketingom ili prodavanjem premium robice za pse više ne postoji. Tramvaj je duplo sporiji nego prije 10 godina i nigdje nema parkinga.

VL
SI
sisavac
14:44 06.11.2020.

i ja bih obnovio svoju jednu staru zgradu. ste ostavili koji redak u zakonu, da se i za moju privatnu imovinu nađu novci, kao što su se našli za vrijedne adrese u zagrebu...?

VL
DU
Deleted user
13:21 06.11.2020.

Kolika je knjigovodstvena vrijednost uljanikove nekretnine ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.