Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALOKACIJA SREDSTAVA
Povratak na članak

Horvat: Natječaj za EU sredstva koji je trajao 35 sekundi bit će poništen

Natječaj Ministarstva gospodarstva 'Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz IKT', vrijedan 53,2 milijuna kuna, u srijedu je bio otvoren svega 35 sekundi.

Komentari 2

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:42 30.08.2018.

U Lijepoj našoj ZNA SE valjda kako se rješavaju svi natječaji kojima netko stječe nekakvu imovinsku ili neimovinsku korist. Oglašivači natječaja izmišljaju moduse primanja prijava i odlučivanja o njima, izigravajući pri tome "ni po babi, niti po stričevićima", a ZNAA SE sve. Vjerodomoljubni glodari poglodju poticaje i dotacije još u "letu" i na rodnu grudu padaju samo oglodane kosti. Zašto je neovisna država najprosperitetnija u EU (posljednja primljena, a samo što nije preotela tron od Bugarske). Mali je problem je što naši vjerodomoljubni glodari ne znaju, ne razumiju, a pogotovo ne umiju ništa drugo nego glodati hrvatsku državnu ragu i EU fondove, od čega nastaju samo fekalije a nikakav prinos za domicilne dvonožne papkare i kopitare, koji zbog toga u stampedu ili u galopu napuštaju svoju rodnu grudu.

VL
NE
nemida1963
18:58 30.08.2018.

Ovo samo pokazuje da o nama odlucuju bolesno ambiciozne neznalice, idioti, redikuli, seoske budale koje su uz to lijencine. Ne mogu vjerovat da ja bilo kome normalno davat bilo kakve novce po pricipu "najbrzeg prsta". Nevjerojatno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.