Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM ISTRAGE SASLUŠAN I PUPOVAC
Povratak na članak

Horvat: Milošević i Pupovac nisu ništa izrijekom tražili, došli bi s excel tablicom prijavljenih da se vidi gdje smo i što smo

Tolušić je u svojoj obrani naveo da on od Horvata nije tražio ništa, a kazao je i da u svom poslu nikada ništa nezakonito nije tražio. Krivnju su negirali i  Žunec i Katica Mišković, kao i Milošević i Aladrović, koji se teretu u dijelu koji se odnosi na nezakonita zapošljavanja.

Komentari 9

Avatar Popeye
Popeye
17:37 28.10.2022.

"Milošević i Pupovac nisu ništa izrijrkom tražili"... prvi bi samo izgledao ozbiljno ugroženo, a drugi bi tugaljivo, sa suzom u oku i drhtava glasa, pozdravio: Pomoz Bog, junaci..... I naravno da bi im hdz "junci" dali sve što traže....

VL
SO
Somelier
18:34 28.10.2022.

Nemaju potrebe tražiti kada im silom gurate.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:18 28.10.2022.

Horvat: Milošević i Pupovac nisu ništa izrijekom tražili, došli bi s excel tablicom prijavljenih da se vidi gdje smo i što smo. - Ovo može poslužiti kao predložak za "Nemoj me braniti molim te". Znao sam da to bez Pupovca nije prošlo, a cijenu će platiti Milošević.

VL
DU
Deleted user
12:58 30.10.2022.

Što se okomili baš na njih.Svi dosadašnji političari su to isto radili,i sada čuđenje i interes medija.Kod nas ako ničeg drugog ,onda afera političara.Još ni Sanader nakon toliko godina nije zaboravljen.Svaki političar je došao na vlast obećanjima o poticajima,zapošljavanju ii ostale usluge svojim biračima i rodbini.

VL
PH
Petarstijena-HR
22:12 28.10.2022.

Treba dati zatvorske kazne osobama koje preko veze sređuju dodjele raznih vrsta potpora i/ili subvencija direktno ili indirektno sudjeluju u tome,kao opomena da ih čeka zatvor ako to naprave.

VL
Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
09:14 29.10.2022.

Podjela bespovratnih sredstava? Zašto bar ona sirotinja iz pučke kuhinje ništa nije dobila ako su već zaboravili podići mirovine?

VL
PH
Petarstijena-HR
22:13 28.10.2022.

Zatvorske kazne trebaju ići i i za zapošljavanje preko veze u javna poduzeća,agencije,ministarstva itd...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.