Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Horvat: Laž je da HDZ vodi grad Varaždin

'11.10.2011., Palaca Herzer, Varazdin, U palaci Herzer odrzana je 20 sjednica Gradskog vijeca Grada Varazdina. Zamjenik gradonacelnik Zlatko Horvat  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
26.10.2011.
u 10:49

Oni i dalje govore da u Varaždinu ništa ne valja, da je Varaždin grad slučaj, da je Varaždin žabokrečina, kazao je Horvat

Silna bujica uvreda iz stožera moga protukandidata Gorana Habuša vrhunac je nečega što nisam ni mogao pretpostaviti da će se dogoditi. U tome posebno prednjači šef HNS-a Radimir Čačić. Mi ne vodimo takvu kampanju i ne odgovaramo na uvrede. Pozvao sam svoga kandidata na sučeljavanje u bilo kojem mediju, a što sam dobio kao odgovor? Da on nije crtao karikature s mojim likom. Pozvao sam ga i da javno pokaže svoje reference za vođenje grada, a što je odgovor? Oni i dalje govore da u Varaždinu ništa ne valja, da je Varaždin grad slučaj, da je Varaždin žabokrečina.

To je danas na konferenciji za novinare kazao nezavisni kandidat za gradonačelnika Zlatko Horvat. Dodao je i da ne zna na temelju kojih argumenata Habuš tvrdi da grad vodi HDZ.

– Ako bilo koja stranka podržava našu listu, to je dobrodošlo. Laž je da se upliće neka stranka, nitko to nije ni pokušao. To je pokušao čelnik HNS-a, pa smo zbog toga i raskinuli dugogodišnju suradnju – rekao je Horvat.

Komentara 4

BR
broj4
21:05 26.10.2011.

ma naravno, ne vodi HDZ grad. Ma kaj bi! vodi Hrvoje Vojvoda. Jer k njema odlaze i čehoki patafta i herman na razgovore. on određuje ko bu kaj. a on nema nikakvu hadezeovsku povijest, neeee. svi ste prodane duše. odd čega si sinu kupil autu, od kud taj keš? nakon koje usluge? hm, nitko nist ne zna. a to govore , naravno, HADEZEOVCI..............

GE
generacija57
21:06 26.10.2011.

Građaninu Horvatu koji hoće biti čovjek. Glasanjem za skidanje imuniteta za verbalni delikt dali ste pljusku i sebi i nama poštenim Varaždincima koju dugo niti Drava neće oprati.Sramota da Čovjek ne misli svojom glavom nego je pritajeni spavač HDZ-a.

VA
valek000
22:34 26.10.2011.

Pitanje za Horvata: Da si ti dobio većinu glasova - bi li se onda također žalio da su glasali članovi stranaka, a ne građani? Za oba kandidata: 1. Hoće li u Nadzorne odbore gradski tvrtki doći kompetentni ljudi ili će će sve i dalje biti po stranačkoj liniji? 2. Hoćemo li moći u svakom trenutku vidjeti i znati kako se troši gradski novac? 3. Gdje su imovinske kartice Vas i vaših obitelji? 4. Što je s nepotizmom pri zapošljavanju u gradskim tvrtkama i upravi? 5. Hoćete li objaviti koliko je zemljišta u zadnjih 20 godina prenamijenjeno iz poljoprivrednog u građevinsko i tko je koliko zaradio? 6. Kakav će biti odnos prema medijima? 7. Jeste li članovi nadzornog odbora, kojeg (ili više njih) i kolika vam je naknada…. Umjesto da cendraš i ponavljaš jedno te isto (isto kao i Habuš) odgovori na ova pitanja bili bi puno bolje rješenje za privlačenje glasača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije