Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće zaboraviti taj dan

Horor u zabavnom parku: Visjeli više od sat vremena u vlaku smrti

zaglavili vlak smrti
Foto: Screenshot Twitter
10.10.2016.
u 09:29

U jednom zabavnom parku u Velikoj Britaniji dogodio se incident koji je prestravio brojne posjetitelje

Naime osmero ljudi koji su se odlučili zabaviti vlaku smrti ostali su zaglavljeni i to okrenuti naopačke kada je došlo do kvara u jednoj od kabina i to više od sat vremena. Visina na kojoj su ostali visjeti je bila oko devet metara. Odmah je krenulo spašavanje osmero posjetitelja koji će ovo sigurno još dugo pamtiti.

Prestravljene posjetitelje osoblje je izvlačilo oko sat i 45 minuta. Nakon toga vlak smrti zatvoren je dok se ne popravi upravo kabina koja je zaglavila rekao je glasnogovornik Thorpe Parka. Brojni građani koji su sudjelovali u ovom nemilom događaju objavili su statuse na svojim društvenim mrežama, sretni da je sve dobro završilo.

Jedna od posjetiteljica sa strašnog putovanja napisala je: "Zaglavili smo na vožnji u Thorpe Parku više od sat i pol. Nema nikakve naknade". Naime, radi se o jednoj jako skupoj vožnji u zabavnom parku, piše Metro.

> > Nećete vjerovati što su znanstvenici otkrili o liječenju bubrežnih kamenaca!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije