Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNALE SU PREVIŠE?

Horor u Brazilu: Tinejdžer smaknuo dvije blizanke, a ubojstvo prenosio uživo na Instagramu

Instagram
21.07.2021.
u 11:49

Amanda Alves iza sebe je ostavila trogodišnju kćer, a Amália Alves bila je majka šestomjesečnom sinu

Ubojstvo 18-godišnjih sestara blizanki koje se prenosilo uživo na društvenoj mreži Instagram zaprepastilo je Brazil, ali i svijet. 

Blizanke Amália Alves i Amanda Alves pogubljene su u gradu Ceará na sjeverozapadu Brazila prošle srijede. Na snimci pogubljenja može se vidjeti kako djevojke kleče na cesti jedna pored druge, a potom im 17-godišnjak puca u zatiljak. Mateus Abreu potom je ispalio još dva hica u jednu, te četiri u drugu sestru.

Policija je ubrzo uhitila osumnjičenog. Njegove žrtve bile su mlade majke. Amanda Alves iza sebe je ostavila trogodišnju kćer, a Amália Alves bila je majka šestomjesečnom sinu. 

Pozivajući se na lokalne novine Jornal de Brasília, britanski Daily mail piše da su se ubojstva dogodila jer su sestre Alves previše znale o poslovima bande koja se bavila krijumčarenjem droge. Službene potvrde od policije o motivima brutalnog ubojstva još nema.

Brazilski list Diario do Noreste izvijestio je da je osumnjičeni tijekom prošle i ove godine već sedam puta uhićen zbog nezakonitog posjedovanja oružja, krađe i nanošenja tjelesne ozljede.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Brutalan napad u Splitu: Udario ženu s bocom, pa počeo udarati šakama

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar duje912
duje912
12:06 21.07.2021.

da se takvim kriminalcima sudi istim tretmanom bez suđenja vjerujem da bi svijet bio bolji

KR
Krud
12:29 21.07.2021.

Kineski model je za takve.

ST
Startrack
14:17 21.07.2021.

Eugenika na djelu. Juzna afrika je, kao i Rodezija prije nje, otisla zauvjek. Brazil je bio i ostao cigansko leglo kao i vecina Juzne i Centralne Amerike. Ovo je buducnost USA, vec smo u njoj dobrim djelom, a i Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije