Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJI POZNAT NASILNIK
Povratak na članak

Horor kraj Banje Luke: Zapalio ženu pred očima kćeri

Opekotine su zahvatile 50 posto njezinog tijela, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena

Komentari 3

ZA
zagabria5
18:22 21.07.2020.

Kako žene na Balkanu nisu bolje zaštićene. Ljudi gledaju kako maltretira ženu pred kćeri i nikom ništa. A i taj je otac pravi kad ovo radi pred kćeri

VL
SI
sisavac
10:54 22.07.2020.

a ništa o napadu koalicijskih snaga na afganistanske seljake? i oni su gorjeli, izgorjeli, bilo je i par žena. ili koalicijski gazda ne dozvoljava takve objave? sad zamislite novu normalnost, kad nećete smjeti napisati ni muž ni žena, ni otac ni majka, već će vaše vijesti biti sve iste, bezlične, osoba napala osobu... ajd napišite da je jedna žrtva bila ženskog spola, odmah napad na vas jer niste naveli rodnu usmjerenost, ako i nešto navedete, time diskriminirate obje, ili sve tri, četiri, grupe ljudi... uskoro nećete smjeti ni napisati u kojem gradu se nešto dogodilo, jer je to diskriminacija. pa onda ni državu. shvaćate da uskoro neće biti vijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.