Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN OČEVID
Povratak na članak

Horor kod Krapine: Muškarac iz vatrenog oružja ubio ženu (75) pa sebe

Tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu

Komentari 4

PR
Pravednik69
19:29 19.11.2021.

Pa nije mogo prvo sebe pa ženu.

VL
LA
laptopxp1
20:03 19.11.2021.

Hej novinari!!!!! Nije ubio ženu, nego majku! Ovako kako je u naslovu ispada da je ubio svoju vjenčanu.

VL
CR
crocro
07:52 20.11.2021.

laptopxp1, Ako je vijest otišla odmah po događaju, onda se može navesti samo ono što pokazuje slika na mjestu događaja. A to je da su zatečeni mrtvi muškarac i žena. Tek nakon očeivida kada se ustanovi identitet osoba i obiteljskaa povezanost, onda se u medije može poslati vijest da je sin ubio majku pa sebe. Ne može se objaviti vijest ako se neka činjenica nagađa iako postoji sumnja da se radi npr. o sinu i majci, ali to je neslužbeno, kako bi bilo da se takva vijest naknadno demnantira? Tko bi onda bio neozbiljan. Zato zapamtite da sve ima svoju proceduru i vrijeme za objavljivanje stvarnog stanja na mjestu događaja. Tako je i u sudstvu. Ništa se ne može nagađati o nekoj osobi dok za nju presuda nije postala pravomoćna, iako se detalji možda već znaju. Sve ima svoje vrijeme.

VL
HR
Hrabraja
19:40 19.11.2021.

I gdje je tu horor

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.