Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sorry, žurilo nam se

Hormuški tjesnac: Američki razarač udario u japanski tanker

Američki ratni brod \"Mount Whitney\" uplovio u Viktor Lenac (1)
Goran Kovačić/PIXSELL
12.08.2012.
u 15:02

Razarač USS Porter je oštećen, ali i dalje je sposoban za upravljanje no mornarica nije pružila informacije o stanju tankera Otowasana koji je u japanskom vlasništu plovio pod panamskom zastavom.

Američki razarač zabio se u nedjelju ujutro u tanker koji je u Hormuškom tjesnacu prevozio naftu. Incident je potvrdila i američka mornarica, a CNN piše kako nitko nije ozlijeđen u sudaru koji se dogodio samo sat vremena nakon ponoći.

Razarač USS Porter je oštećen, ali i dalje je sposoban za upravljanje no mornarica nije pružila informacije o stanju tankera Otowasana koji je u japanskom vlasništu plovio pod panamskom zastavom. Rečeno je samo da je istraga o sudaru čiji detalji nisu poznati u tijeku.

>>Američki nosač zrakoplova opet "posjetio" Hormuški tjesnac

Komentara 6

Avatar mlohavi
mlohavi
17:54 12.08.2012.

@ bricktop Ma on je učio navigaciju kod barba Ive na Malo Vitra.

OB
-obrisani-
18:37 12.08.2012.

Kapetan se nakljokao Whiskia

DU
Deleted user
15:24 12.08.2012.

Pravilo navigacije jest da se mali miču s puta velikim, a svi se miču s puta kauboju. Japanski barba očito nije znao ovaj drugi dio, koji se ne uči u pomorskim akademijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije