Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hladnokrvno

Šokantan prizor: gurnuo ženu na tračnice i mirno odšetao

Hong Kong
Foto: Screenshot
23.10.2017.
u 07:47

Srećom, u tom trenutku nije prolazio vlak, no žena je udarila glavom o tlo te je hospitalizirana s ozljedama čeljusti

Nadzorna kamera na željeznici u Hong Kongu zabilježila je šokantan prizor: muškarca kako ženu gura s platforme na tračnice i onda odlazi mrtav-hladan.

Kako piše RT, nesreća se dogodila na postaji Yuen Long. Na snimci se vidi kako muškarac gura čistačicu koja mu je bila okrenuta leđima i razgovarala s nekime na drugoj strani tračnica.

Srećom, u tom trenutku nije prolazio vlak, no žena je udarila glavom o tlo te je hospitalizirana s ozljedama čeljusti. Muškarac je uhićen.

Komentara 23

PR
prajdali100
09:25 23.10.2017.

Koja kretenčina !!!

Avatar nekakav
nekakav
10:10 23.10.2017.

bez brige, ima kina učinkovit pravosudni aparat, koji će ovog lika na duže vrijeme držati mirnog. kod nas, vodeći se primjerom horvatinčića, izvukao bi se na račun sinkope. kod kineza će za koji dan biti pravomoćna presuda i on ide na jahanje. kinezi poštuju ljudska prava, i za njih je pravo žrtve iznad prava zločinca.

KV
kvatrić
09:37 23.10.2017.

Dobro da je to bilo u Kini, što garantira da će ovaj skupo platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije