Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
John Malkovich u Hrvatskoj

Hollywoodska legenda otkrila privatne detalje o životu, pa se našalio o hrvatskim korijenima

Ognjen Karabegovic/HaloPix/PIXSELL
04.12.2021.
u 23:29

A njegovu bogatu karijeru obilježava više od 90 filmova i pregršt likova kojima je ostavio svoj trag na filmskoj umjetnosti.

Poznati hollywoodski glumac hrvatskih korijena John Malkovich stigao je u Zagreb gdje će pred hrvatskom publikom u dvorani Vatroslava Lisinskog izvesti komični performans 'The Music Critic'. U predstavi će kritizirati neke od najvećih imena glazbe, ali kako je rekao za RTL u stvarnom životu nije ga baš briga za to. 

- Zapravo na to ne možeš utjecati. Ne zabrinjavaju me stvari koje su izvan moje kontrole. Kada nešto radim, tome sam posvećen. Kad ne radim, ne razmišljam o tome. Kada radim, potpuno se pripremim, što više mogu. Volim režirati predstave, kada su dobre. Često i nisu baš. Uvijek sam volio sve što sam radio, ne nužno rezultat tog rada, ali priliku sam uvijek cijenio'', kazao je glumac.

Upisao je dramsku grupu zbog djevojke koju na kraju nije osvojio. A njegovu bogatu karijeru obilježava više od 90 filmova i pregršt likova kojima je ostavio svoj trag na filmskoj umjetnosti. 

Usprkos uspjehu, on živi mirnim obiteljskim životom. Pa je tako i najgori period pandemije proveo u domu u Massachusettsu.

- Očito, ako ste sretni, poput mene, imate dovoljno. Naravno da sam mogao doma sjediti, ali to ne volim. Nekoliko mjeseci nisam radio, što je najdulji period bez posla otkad sam imao devet godina. Ne živim u Hollywoodu, Los Angelesu. Prije bih otišao svakih nekoliko godina. Sada često radim ondje iako se to baš ne događa stalno, dodaje glumac.

Ovo mu je drugi put u Zagrebu, iako je i prije posjetio i Dubrovnik. Na posljednje pitanje, ono o hrvatskim korijenima, odgovara šalom: - Ne zaboravite Crnu Goru i Bosnu.

Ključne riječi

Komentara 4

VL
vlaser
01:53 05.12.2021.

veliki je umjetnik i VRLO jednostavan covjek. kao sto kaze zlatan 456, poznaje on i original hrvatske. pravi genijalac. cleant eastwood ga obozava

DU
Deleted user
23:56 04.12.2021.

Zna čovjek koji je povijesni hrvatski prostor. Svaka čast.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:38 04.12.2021.

Cancel culture i u Zagrebu. A vama nije ni jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije