Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hodala zagrebačkim Trnjem s heroinom u gaćicama i grudnjaku

heroin
Arhiva VL
25.12.2009.
u 13:09

Državljanka Republike Srbije dosad nije bila poznata policiji, a sumnjiči se za raspačavanje heroina. Privedena je istog dana nakon što je stigla u Zagreb.

B. Č. (33) iz Republike Srbije osumnjičena je za raspačavanje heroina na zagrebačkog području. Policija ju je legitimirala u srijedu u kasnim popodnevnim satima u Trnju, a zatim je dobrovoljno policiji predala 78,55 grama heroina iz grudnjaka i gaćica.
Sljedećeg dana u pretrazi njezinog stana pronađeno je 2,2 grama heroina, 21 tableta heptanona, digitalna vaga, te drugi predmeti s tragovima heroina.

Osumnjičena je na nepoznat način nabavila heroin. U srijedu 23. prosinca je kao putnik u osobnom automobilu došla do Vinkovaca (vozač automobila se ne sumnjiči za krijumčarenje heroina), a potom je vlakom i autobusom stigla u Zagreb.
Procjenjuje se da je vrijednost zaplijenjene droge oko 30.000 kuna. B. Č. do sada nije bila poznata policiji, a nakon kriminalističke obrade privedena je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
petrovve
14:40 25.12.2009.

vukota... ti si obicna budala. treba i tebe kao i ostale potjerat sve redom koji se tim ili drugim nedozvoljeni bave.Ako si diler i narkoman ,vidi se po tvom komentaru nisi nista bolji od nje.Srbin si 100%

CV
car_vukota
13:40 25.12.2009.

Da treba je proterati. Naše narkomane trebaju opskrbljivati isključivo dileri sa Hr dokumentima po mogućnosti oni čiji su stari minimum 300 godina starosjedioci, a ne neki uvozni od prije 50-60 godina.

BO
bohtar
14:33 25.12.2009.

Drugi put neka si obezbedi radnu dozvolu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije