Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hodak: Nemam snage ni živaca slušati kako mi je ubijena kćer

hodak
24 sata
19.09.2009.
u 23:50

Suđenje skitnici Šlogaru, naime, počinje u utorak, a odvjetnik je odlučan u tome da se ne pojavi u sudnici. Osim toga, rekao je kako i dalje sumnja u službenu policijsku verziju po kojoj je Šlogar ubio Ivanu da bi se osvetio njemu.

POREČ, ZAGREB – Nastojat ću da ne budem u sudnici niti jedanput tijekom suđenja. To mi je premučno i mislim da ne bih imao snage ni živaca slušati kako Mladen Šlogar prepričava kako je ubio moju kćer - rekao je danas odvjetnik Zvonimir Hodak za 24 sata, koji sa suprugom Ljerkom ovih dana boravi u Poreču na polufinalnim mečevima Davisova cupa.

Suđenje skitnici Šlogaru, naime, počinje u utorak, a odvjetnik je odlučan u tome da se ne pojavi u sudnici. Osim toga, rekao je kako i dalje sumnja u službenu policijsku verziju po kojoj je Šlogar ubio Ivanu da bi se osvetio njemu.

- U tu verziju ne vjeruje 90 posto Hrvatske - kaže Hodak. Ivana Hodak ubijena je u listopadu prošle godine na stubištu svoje zgrade u središtu Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
00:24 20.09.2009.

Ako hoćeš istjerati mak na konac i saznati istinu, onda lijepo uzmi Šlogara u obranu, te ga zastupaj, a onda sruši sve navodne dokaze i vještačenja koja su naštimana, pa ćeš doći do samog vrha policije, te onoga tko je podmetnuo pištolj u sjenik, a njega su navodno legitimirali na nasipu. Ako je legitimiran na nasipu, kako je onda dat nalog za pretres tuđih objekata, te je tamo pronađen pištolj bereta, a prvo se govorilo da je ubijena iz TT-a . Priča ne da smrdi, nego zaudara na kilometre. Da li je napravljeno poligrafsko vještačenje? Da li je napravljena parafinska rukavica? Od kuda je to skinut DNK od njega i na kojinačin da bi se usporedilo s bilo čime?

OB
-obrisani-
01:30 20.09.2009.

A i imenovanje Karamarka tih dana za šefa policije i Šimonovića za ministra pravosuđa dovoljno govore normalnom i razumnom čovjeku koji logički razmišlja o čemu se tu radi. Opet je riječ o Mesićevim kadrovima, cilj je jasan - zataškati slučaj.

Avatar billybull
billybull
00:47 20.09.2009.

lozovaca...poklonici naseg turiste na kubi su vecina hrvatskog naroda, i to je lako dokazati uzevsi u obzir dva predsjednicka mandata koja je s lakocom osvojio...dobio bi i treci, no zakon to ne dopusta, a nas predsjednik nije kao bivsi da zaobilazi ili mijenja zakon kao mu pase...a u tome \"tko je i zakaj ubio hodakovu kcer\", ajde molim te objasni meni neznalici iz amerike tko bi imao apsolutno bilo kakve koristi od toga, i kakva bi to korist bila? pogotovo uzevsi u obzir mizeran odnos hodaka s ivanom, ugl zbog njenog ljubavnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije