Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA
Povratak na članak

Hod za Život: 'Zanimljivo da su svi koji se protive životu već rođeni'

Predsjednica Udruge Malaika Barbara Brezac Benigar izjavila je tijekom mimohoda da su obavijestili sugrađane, koji su voljni hodati za život da će ove godine hod posvećen veličanju života od začeća do prirodne smrti biti skromniji, kako bi se ipak održao, na drugačiji način, s manje ljudi te u skladu s mjerama i okolnostima.

Komentari 12

ZA
Zapadnjak
17:49 27.06.2020.

Ne vidim nista skandalozno u izjavi, osim da je tema sama po sebi dosta osjetljiva, u svakom slucaju nejasno mi je zasto se prica iskljucivo o silovanim zenama kad iste cine tek neznatni dio svih abortusa... cak i kad tome dodamo ostale slucajeve koji se cesto izdvajaju kao oni s posebnom legitimnoscu kao sto su ugrozenost zivota majke, deformiranost ploda i sl jos uvijek ne dobijemo vecinu abortusa, vecina abortusa je tzv rekreativne prirode, tj jedini razlog za isti je jer se roditeljima ne da imati dijete, mozda bi bilo pametno raspravu usmjeriti na takve slucajeve, a tek nakon izvlacenja zakljucaka pozabaviti se ovim ekstremnim slucajevima...

VL
MJ
m.jelic
21:21 27.06.2020.

Nitko me ne može uvjeriti da pobačaj ima VELIKE veze s ženskim pravima. Lijevi jedva čekaju da unište život, pa odmah navale kao osice (sjećam se da je u Jugoslaviji vođena takva politika da je bilo sramota imati više od jednog djeteta, a posebno su to propagirali hrvatski komunisti! Evo mojih argumenata da pobačaj nema velike veze s pravima žena. Žena ne može sama ostati u drugom stanju. da bi se rodilo dijete, čovjek potreban je muškarac i žena i apsolutno ne može se NIKAKO GOVORITI O ŽENSKIM PRAVIMA! To buduće biće, taj čovjek je plod zajedničkog čina muškarca i žene, a ne samo žene, a SILOVANJE, SILOVANJE JE JEDAN OD NAJVEĆIH ZLOČINA KOJI ČOVJEK MOŽE POČINITI I TREBA GA NAJSTROŽE KAŽNJAVATI!!! . Gdje je njihov argument osim galame (ovih lijevih)

VL
CO
Content
22:46 27.06.2020.

Bogu hvala, i izvrsnoj gdji BBB ♥ Tako se to radi, govori i misli. ... A čuj ove milicajce! Jel ih to Vojko pozval? Valjda bu' ih i platil, iz SVOG džepa! Zakaj bi zagovornici za život, za najnemoćnije, ubijali/mlatarali ove (nebitne, "prochoice") persone? Veze nigdje. Al' ajd :)

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
17:29 27.06.2020.

Inače, ta žena, vjeroučiteljica i defektologinja iza sebe ima suđenje za krađu, a zalagala se i za liječenje autistične djece otrovom.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
16:04 27.06.2020.

Strašno i primitivno....

VL
BA
Barbasmora
14:35 27.06.2020.

Croatia, LGBT friendly destination!? Ma sta ce nam "oni" ovdje, jeli ?!

VL
BA
Barbasmora
14:33 27.06.2020.

Još možda samo 100 godina da bude balkanski mentalitet na nivoju sadasnje zapadne EU i razvijenog svijeta! Bravo nasi!

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
16:14 27.06.2020.

Kaže ta "žena" : "Silovane žene koje žele pobaciti za mene su ubojice ! " Treba li što dodati da se vidi o kakvom umu se radi? Teško je ovu udrugu opisati riječima koje ne bi zaslužile doživotnu zabranu komentiranja......

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
16:40 27.06.2020.

Znanstveno je dokazano da život počinje erekcijom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.