Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Hod za urušavanje demokratskog izbornog procesa

Kako to da žene (katolkinje) koje dolaze u bolnice izvršiti prekid trudnoće – a dvije trećine od njih imaju obitelj i djecu – nisu ništa naučile o pobačaju na školskome katoličkom vjeronauku?

Komentari 4

BA
bakulušić
23:40 29.05.2019.

Kako je profesor krenuo, još malo pa će organizatore i sudionike Hoda za život optužiti za pokušaj državnog udara. S druge strane, veseli činjenica da nije imao priviđenja ustaša kao što ih je imala Dalija Orešković. Profesor se ipak usredotočio na Crkvu i "popove lopove". Zna se što je njemu trn u oku.

VL
KA
Karloho
08:58 30.05.2019.

Jad i bijeda,zar ovo nije govor mržnje i pljuvanje po crkvi i vjernicima?

VL
DU
Deleted user
07:54 30.05.2019.

list u vlasništvu nadbiskupije sa svećenikom urednikom istoga daje novinaru da objavi ovakav članak.. a sad ću ja ,,teologu,, markešiću objasniti kako stoje stvari o pobačaju.kaže ,žene katolkinje idu na pobačaj. očito da nije pročitao poslanicu svetog pavla Rimljanima Rimljanimama 2,28 Ta nije Židov tko je Židov naizvana i nije obrezanje ono izvana, na tijelu, nego pravi je Židov u nutrini i pravo je obrezanje u srcu, po duhu, ne po slovu. Pohvala mu nije od ljudi, nego od Boga. dakle,katolkinje se ne iživljavaju pa kad zatrudne rješavaju se problema. nadalje,da postoji licemjerjer katoličke crkve o tom nema spora,ali ako su u crkvi licemjerni jer žderu i loču s likovima koji ostavljaju trudne cure koje su često iz nesređenih obitelji to ne znači da bi mi svi trebali smatrati da je takvo ponašanje ispravno. nadalje piše ,,Razlog: SVEVIŠNJI, kolikogod bio svemoćan, nije iz njemu znanih razloga stvorio savršen svijet, ali jest čovjeka kojemu je dao mogućnost da ispravi njegove (po)greške, posebno kada je riječ o ženama koje ne mogu zatrudnjeti prirodnim putem,,. potpuno besmislen argument,to se uči na vjeronauku kod normalnih svećenika ,,zašto je bog stvorio bolest,, pa upravo zato da bi se vidilo kakvi smo mi koji nismo bolesni.konkretno u slučaju neplodnosti,nije li bolje da neplodna žena posvoji neko djete nego da ide po indiji,tajlandu. i velika je razlika između neplodne žene i ,,naprednih,, koje dokazuju ,,emancipiranost,, umjetnom oplodnjom(npr.janica,e.gojan)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.