Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hoću li umrijeti?...'

Prilikom granatiranja ispustili i klor? Snimka uplašenog dječaka u sirijskoj bolnici šokirala svijet

dječak bolnica
Foto: Screenshot
21.11.2016.
u 17:52

Dok su dječaku pružali pomoć zajedno s drugim žrtvama, bombe su pogodile tu bolnicu što se vidi na snimci

– Hoću li umrijeti? Hoću li umrijeti? – ispitivao je sirijski dječak liječnicu u bolnici u Alepu, gdje je završio nakon napada klorom.

Na potresnoj snimci Al Jazeere vidi se dječak koji plače i zabrinuto ispituje hoće li umrijeti. Dječak je objasnio kako je bio na ulici u četvrti Ard El Hamra te je gledao zrakoplove koji lete. Oni su ispustili bačve.

– Vidio sam dim, bio je žut – kazao je dječak čiji je govor prekidao kašalj.

Objašnjava kako su nakon toga počeli bježati te da ne zna gdje mu se nalaze braća. Dok su dječaku pružali pomoć zajedno s drugim žrtvama, bombe su pogodile tu bolnicu, što se vidi na snimci. Bila je to jedina bolnica za djecu koja je ostala na tom području.

Time piše kako u području koje drže pobunjenici nema funkcionalne bolnice nakon što su sirijski režim i ruski zrakoplov intenzivno danima granatirali taj dio grada. Navode kako su zrakoplovi gađali pet bolnica u razmaku od nekoliko dana.

>> U zračnim udarima pogođene dvije bolnice u blizini Alepa

>> 'Strategija totalnog rata završit će podjelom Sirije i dodatnim jačanjem Islamske države!'

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
19:58 21.11.2016.

Isuse boze,vec 6 mjeseci Rusi bombardiraju tj ruse svaki tjedan jednu bolnicu !!!Koliko je bolnica imao taj Allepo???tisucu ili me neko zeza...

Avatar lvan12
lvan12
19:10 21.11.2016.

na snimci Al Jazeere...?!?! Vi stvarno ocekuje da netko vise vjeruje toj medijskoj kuci u vlasnistvu Katara ista vjeruje po pitanju Sirije?? Pa i vas novinar Hassan je dao nekoliko izjava u raznim emisijama u kojima je sudjelovao, gdje je navodio da je upravo katar financijer ISIL-a!!!

AA
AAlien
18:50 21.11.2016.

Zanimljivo kako nikada nema slika raskomadanih žena i djece kada se amer zaigra pa pametnom bombom umjesto po teroristima opere svadbenu kolonu, bolnicu ili školu. Štaš brale, svakome se može potkrasti pogreška, glavno da se oni uredno ispričaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije