Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoćemo li u zemlji s 4 milijuna 'epidemiologa' ipak poslušati struku?

Koju potvrdu o radu našeg Stožera trebamo osim one da je epidemiološka situacija u Hrvatskoj povoljna, da je drže pod kontrolom i da, prema svemu sudeći, nećemo gledati tragičan talijanski scenarij

Komentari 4

Avatar Ćičruk Inim Ami Nimda
Ćičruk Inim Ami Nimda
10:05 01.04.2020.

Koju potvrdu trebam..? Trebam potvrdu da su Svedi nacija idiota koju vodi vlada imbecila, jer nisu uveli ogranicenja i karantenu. Jer smatraju da je normalno funkcioniranje drustva i ekonomije vaznije od histerije oko tzv. “virusa”. Nekako mi se cini vjerojatnije da su Svedi u pravu nego mi.

VL
SO
Somelier
09:57 01.04.2020.

Močnici su uspjeli nacije baciti na koljena i to sa modificiranim virusom koji ubija stare bolesne i nemočne. Uzeli su ljudima slobodu da ne mogu zarađivati za kruh već da budu od njih zavisni. U manjim gradovima svaki policajac je šerif jer kontrolira kretanje ljudi. Po selima organizirani vatrogasci i seoski odbori kao krizni stožeri i oni kontroliraju suseljane da ne bi slučajno otišli u polje brati jagode pa da prežive nakako. Te stožere corona ne dira. Svaki sat na TV-u izvješavaju nas o brojkama oboljelih i umrlih kao kada je Tito ležao u Ljubljani a konzilij je davao izviješča. "Danas je umrla još jedna osoba 92 godine stara. Drugi izvještaj umrla još jedna osoba 85 godina stara sa više bolesti. Danas je umrla jedna starija osoba 72 godine i da na kraju se ne spominju više godine samo starije osobe". Vilija Beroša proglašavaju supermanom a taj isti ućestvuje u svjetskoj zavjeri protiv čovječanstva. Širi paniku sa svojim izviješčima o oboljelima i umrlima. Kada se time licitiralo. Pogledajte šatore i arene koliko su popunjeni. Samo psihoza i panika. Zamisli Kina uspjela obuzdati coronu u 2 mjeseca a možemo si misliti kaova je tamo higijena i kakovu izolaciju je tamo moguće sprovesti. To te ja pitam. Dajte malo izviješće iz Engleske,Škotske,Irske, Švedske i Belgije. Mislite da se tamo corona ne smije razmahati ili se radi o nečemu drugome. Dajmo se malo zamisliti koliko nam pomažu ovi političari.

VL
Avatar abakus
abakus
20:09 01.04.2020.

Kako reče netko, kad se virus "vrati" na jesen imat ćemo podjelu na dvije skupine država: One koje nisu uništile svoju ekonomiju i koje polako podižu imunitet krda i na one čiji će građani biti bez imuniteta i uništene ekonomije. Mi ćemo biti u ovoj drugoj skupini.

VL
KU
Kultura
08:53 01.04.2020.

Stvar je jasna, malobrojni materijalno bogati mogu uz tv kikiriki i kokice opusteno cekati da ova posast prodje, docim velika vecina sirotinje koja je uz mizerne place i astronomske ovrhe jedva prezivljavala i bez korone, sada u blokadi ocajava i gleda u nebo ocekujuci pomoc koja nece stici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.