Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li SPC prihvatiti nalaze mješovite komisije o Stepincu?

“Politika” tako piše da je SPC na susretu u Požegi tražio dokumente iz Vatikanskog arhiva, ali da ih nije dobio. Također, kaže se kako nije točno da srbijanski povjesničari nisu podastrli nove dokumente koji osporavaju Stepinčevu svetost.

Komentari 3

TR
TrvtkoKomadina01
10:06 12.07.2017.

Trebalo bi uključiti vučića, šešelja., karadžića.maldića i ostale srpsku bagru . Vjerujemo da bi tada naša partija bila zadovoljna

VL
DU
Deleted user
09:19 12.07.2017.

Pa koga briga što misli SPC, pa nije njihov svetac, nego naš. Papa je samo htio njima dokazati da su isključivi i da mrze Hrvate. Za bilo koji idući "problem" koji će smisliti pravoslavci i podastrati bilo kojem novom (ili ovom) papi, odgovor će biti; tako ste neosnovano blatili i Stepinca. Ne tražimo mi ni odobrenje ni suglasje njihove crkve... a ni njih...

VL
AO
ante.oreskovic75
10:39 12.07.2017.

SPC traži nove dokumente,komisija kaže dobivaju samo komunističke konstrukcije i zaključke!gdje je u svemu Kaptol,komunuopće treba mišljenje SPC?Da možda u Vatikanu traže nešto od njih?Vjernik ima svoje mišljenje o Stepincu i ne misli ga mijenjati niti poslije komisije i zaključka,niti nakon mišljenja bilo koga od njih pa ni pape!O postupcima Kaptola će promisliti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.