Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SITUACIJA JE JAKO LOŠA'

Hoće li pritvoreni BBB-i moći biti pušteni uz jamčevinu? Šef SOA-e: 'O svemu se govori'

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
Foto: VASSILIS REMPAPIS
1/3
24.08.2023.
u 22:24

Šef SOA-e Daniel Markić poručio je kako pokušavaju ''riješiti jako lošu situaciju'' koja je zadesila pritvorene navijače BBB-a, dodajući kako nikome ne ide u prilog što su se u Grčku išli tući

Dok se i dalje čekaju rezultati istrage grčke policije koja bi trebala utvrditi tko je usmrtio navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29), šef SOA-e Daniel Markić komentirao je ono što je dosad poznato. Kako je kazao za Dnevnik Nove TV, nikome ne ide u prilog što su se navijači BBB-a išli tući u Grčku.

- Istraga ide dalje, ne bih otkrio nikakav operativan podatak, to sve traje, nastojimo riješiti tu jako lošu situaciju. Možda u RH nismo ni svjesni koje je mjere Grčka poduzela u zadnjih 20 godina u borbi protiv huligana, dosta je grčkih huligana osuđeno. Neki su osuđeni na doživotnu robiju, neki i na više od 20 godina - kazao je. 

 

>> VIDEO Ekskluzivni video: U posjedu smo snimke koja bi trebala dokazati da BBB nisu ubili Michalisa

Također je na pitanje je li jamčevina opcija za pritvorene navijače odgovorio kako ''sve dolazi u obzir'', no nije htio komenirati izjave predsjednika Zorana Milanovića.  

- Ne znam može li doći do toga, ali o svemu se govori. Meni je cilj da se to nekako riješi. Ne dolazi u obzir da komentiram izjave predsjednika. Razumijem što želi reći, kao što sam prije puta u Grčku obavijestio njega - informirao sam ga i o rezultatima tog puta, dalje nemam što komentirati - dodao je šef SOA-e. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

NB
Nboy
07:53 25.08.2023.

koje li smijurije ,Hrvatska policija mora dokazivati Grcima da je sposobna brinuti o huliganima u Hr da bi eventualno pustili neke iz Grčke.Eto toliko koliko smo ozbiljna Država

TR
tratincica68
22:40 24.08.2023.

Znaci da sudstvo fukcionira.to je sudstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije