Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li predsjednik Biden ponovno posvađati Abrahamovu djecu?

Raketiranje izraelskih gradova zloslutna je objava Irana kako se “vratio u igru” u regionalnoj politici. Bidenova administracija “politikom popuštanja” stvorila je uvjete za takav razvoj događaja

Komentari 24

Avatar dzambo
dzambo
15:36 15.05.2021.

Kao prvo i ono najvaznije ko nije u Americi 24 sata 365 dana u god. kao ja da vidi da je ovaj sad sto je na vlasti nije u stanju sastaviti 10 recenica i da je zasticen od medija..i ono sto se NIKADA nije prije dogodilo da ''on'' nije u stanju 5 minuta ''sam samcat'' bez citanja,bez pomoci,bez lakih i nevaznih pitanja,bez logicnih pitanja od svih medija odgovoriti ''sam samcat'' samo par recenica kakav je njegov plan,politika,o ovome...onome...ovak il onak...ili bolje receno o bilo cemu....on jednostavno fizicki vise nije sposoban sam da progovi,odluci,sastavi 10 recenica a da nezamuca...i ko je ovdje u Americi to vidi i to je svakom jasno...ovakvo vodjenje drzave i to Amerike nikada prije niti jedan presjednik nikada nije vodio ili bija u ovakvom stanju....nikada...ma niti blizo.....i na kraju da je Trump ovak poceo ili bija u ovakvom fizickom stanju ne bi trajao niti bija na vlasti ni 10 min. PO KRITERIJAMA ,PO SVAKOJ ZDRAVOJ LOGICI,MA PO SVEMU....i zato sad pisati o ovom..onom...ovak..onak....kako ce politika,vlast..ovak...onak..od ovoga nije ni bitna vise jer sve sto ''dodje'' dalje razne poteze to nece imati nikakve veze sa njim nego o onima koji su ga doveli da odlucuju oni za njega i tak ce i biti.......

VL
NI
NikoCro
13:49 15.05.2021.

Ma Tramp je bio zakon, cim je Biden preuzeo odma se ratuje

VL
JW
Jim West
14:17 15.05.2021.

Koja smijurija! Abrahamski sporazumi potpisani su između Izraela, UAE i Bahreina. Te države nikad nisu ratovale skupa, niti graniče, a imale su i ograničene kontakte ranije. Plus, UAE su ih potpisali da bi mogli kupiti američke avione. Još je veća glupost kako je Biden svemu kriv, kao i Iran. Netanyahu godinama otima palestinski teritorij, šta mu je Trump uredno priznavao, te se kao takav razbahatio do te mjere da je ovakav odgovor bio nužan. Patetično je i bijedno krivnju svaljivati na pobjednika američkih izbora. Trump je izgubio - nema ponovnog prebrojavanja glasova, odluke vrhovnog suda ili glasanja elektora. Gotovo je!

VL
DU
Deleted user
14:43 15.05.2021.

Jako, jako ružan i jednostrano tekst. Istjerivanje ljudi iz kuća nazivati nekretninskim kavgama je bijedno. Neovisno uopće o kome i gdje se radi.

VL
BR
BradGarlicSr
14:25 15.05.2021.

Koja mentalna gimnastika kako bi se ogadilo Bidena. Problem i jest taj što je Trumpov mirovni sporazum uredio odnose između Izraela i drgih arapskih zemalja, što je još više razbahatilo Izrael, ali NIJE doveo do sporazuma između Izraela i Palestinaca.

VL
JO
joshua
14:26 15.05.2021.

Novinar je izgleda diplomu stekao na Trumpovom sveučilištu prije nego što ga je američki sud zauvijek zatvorio zbog prijevare i utaje. Kako inače objasniti ove bedastoće? Izraelski ekstremisti uz Trumpovu pomoć srušili svaku nadu u dogovor i provedbu rješenja s dvije države, najavili aneksaciju doline Jordana, prisvojili istočni Jeruzalem, Palestincima ni cjepivo nisu dali... a Hristić lupeta po Bidenu. Hristiću, daj se malo informiraj, tvoj je idol izgubio Kongres, Senat, predsjedništvo, a uskoro će i slobodu i Melaniju. Ostaju mu samo špek, salo i propuh u glavi.

VL
NE
nemanatrag
13:05 15.05.2021.

Kad pleme udari na pleme a Semit na Semita....

VL
ŠO
šolman
14:38 15.05.2021.

Korijen svega je cinjenica da je Izrael samim svojim nastankom oteo do tada arapsku zemlju. To je nastavio ciniti i u ratu 1967 i kasnijom politikom kolonizacije arap teritorija. Dva su moguca rjesenja. Prvo je vratiti Palestincima nesto teritorija da i oni uzmognu osnovati funkcionalnu drzavu. Drugo je raseliti preostale Palestince i sav teritorij dati Izraelu. Jer sadasnje palestinske samouprave su malo veci konclogori i sramota su za svijet.

VL
DR
drugPlenky
14:05 15.05.2021.

Izrael ima legitimno pravo ušutkati teroriste koji se skrivaju iz žena i djece

VL
BI
billynik
13:17 15.05.2021.

E moj Risticu toliko si gluposti nadrobio a sve da opravdaš Trumpa, o kojem ti mirovnom sporazumu pričaš?

VL
MO
montello
14:24 15.05.2021.

Biden ce uvesti reda

VL
ZI
zionvernichter
13:11 15.05.2021.

A zidovski Teroristi,teroriziraju indirektno citavi svijet, a Gazu direktno napadaju,zionisticke SOTONE !!!

VL
Avatar JureXT2
JureXT2
13:05 15.05.2021.

Los clanak, nema nista o Srbima!? 😀😀😀

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.