Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutinska tvrtka
Povratak na članak

Hoće li Petrokemija postati novi Uljanik?

Dokapitalizacija se očekuje 15. listopada, ali još se ne zna hoće li do nje doći. AZTN, naime, još uvijek dopunjava kompleksnu dokumentaciju

Komentari 10

KR
Krotila
16:10 07.09.2018.

u pitanjU je veleizdaja

VL
PV
prcko.vitamincic
16:00 07.09.2018.

Hoće li opet preko noći biti donesena odluka da se vrijednosti dionica dijele na tri, tako da oni koji su imali npr 100 dionica sutradan imaju 33 dionice? Mafijo moja. ima netko tko od gore vidi sve!

VL
RI
rightside
15:38 07.09.2018.

bas maloprije sam u jednom komentaru spomenuo tu mogucnost,, sad kad je agrokor kao rjesen, pa treba "rjesavat" uljanik,,naravno,po redu dolazi ina u sisku, a onda petrokemija,,)))) a clanovi vlade se "nemogu nacudit"otkud sad toliko problema..))))))i s tim onda nisu interesantni i uskoku ni dorhu jer "oni neznaju nista",,sve doznaju preko medija,,)))))

VL
KA
kažemja
17:25 07.09.2018.

Petrokemija je već godinama vreća bez dna . Država tj. mi porezni obveznici godinama krpamo njihove minuse samo zato jer nitko nema muda ili to zatvoriti ili nekome prodati pa neka radi samo ali po tržišnom principu.Zbog par tisuća glasova svi smo mi taoci Petrokemije i sličnih vječitih gubitaša.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:28 07.09.2018.

Gdje se nama izgubio pobjednički optimizam po prvenstvu svijeta u nogometu. Svi nariču o propasti svega i svačega. Sve naše fabrike su kao Uljanici. Kako proizvodnja u Petrokemiji ovisi o jeftinom zemnom plinu, treba samo izdržati i dočekati da see usidri plvni LNG terminal n Krku i potekne bagatelni plin naših transatlanskih gazda.

VL
OV
Ovozemaljski
17:30 07.09.2018.

Očekujem da će Čuprijaši sazvat konferenciju za novinare i to riješiti čarobnim štapićem. Sutra u podne konferencija Mosta, spašavanje Petrokemije. Prekosutra u podne konferencija Mosta, spašavanje željezare Sisak, danas u podne, konferencija Mosta, spašavanje trulog Uljanika i 3-eg Maja. Joj blago nama, supermeni sve riješavaju! Očekujem odgovor od onog x-y Isusa kako je Anemija sotoxx, najgori premijer vlade, sotonxx, sotoxx, itd.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
15:15 07.09.2018.

već jest

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.