Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINJAVAJUĆA SNIMKA
Povratak na članak

Hoće li napasti? 15 ruskih borbenih aviona spremno čeka uz ukrajinsku granicu

Osim u Morozovsku, otkrivena je aktivnost i u vojnoj bazi na Krimu gdje se dovlače vojne trupe, helikopteri, dronovi, oprema za ometanje, a postavlja se i vojna bolnica

Komentari 60

Avatar Nilski konj
Nilski konj
12:37 21.04.2021.

Rusija na svojem teritoriju i uz granicu ima borbene avione!? Auuu zanimljivo!

VL
BI
billynik
12:03 21.04.2021.

Smiješno, sad se odjednom svi brinu zbog ruske nazočnosti na svojoj granici a nikome nije smetalo dok je NATO izvodi manevre duž te iste granice i zvecka oružjem već dvije godine.

VL
MA
malena27
13:00 21.04.2021.

Zna se tko pravi probleme. Rimsko Carstvo koje se nikada u biti nije ni raspalo samo je se još i proširilo. Većinom su pohodi i osvajanja kretala od Zapada prema Istoku. Nije mi poznata ni jedna Ruska kolonija, a Zapadpad ih je imao i još ih ima. Zapad je zlo kakvog univerzum ne pameti. Rusi će se morati dobro potruditi da dosegnu razinu zla u kojem Zapad ubjedljivo vodi. Nadam se da će Hrvat ovaj put biti mudar i stati na pravu stranu. Zagovarajmo mir i sklad među Slavenima, bez razlike kojoj grani kršćanstva pripadali. Krist je jedan i on nas poziva na mir sa svima, a najprije sa svojom braćom kršćanima.

VL
JO
jorgen
11:29 21.04.2021.

"Rusija želi da se Ukrajina federalizira i da se odvojenim regijama odobri autonomija. No, to je neprihvatljivo za ukrajinsku vladu, Veliku Britaniju i SAD" - hmmm... za razliku od Sirije, Libije, Tajvana, Kosova...? Zanimljivo, zar ne?

VL
KE
Kemo
11:45 21.04.2021.

Pa to i nije tajna da bi se otkrilo. Neki čak i procjenjuju da ima 200000 ruskih vojnika u Rusiji spremnih na pokret, zlu ne trebalo. Tajna je ono što se ne vidi a što će se upotrijebiti, zlu ne trebalo. A oni koji to trebaju znati sigurno znaju iako ne vide.

VL
NI
NikoCro
11:30 21.04.2021.

Sto se ovi nasi novinarčići petljaju u unutarnje stvari Rusije, a di bi trebali biti borbeni negdje u Sibiru, al ne pisete koliko je NATO postrojba dobeo pred nos Rusima i to sve Americke igre na koje svi nasjedaju

VL
SI
sisavac
14:49 21.04.2021.

a jel snimljeno naoružanje ukrajinaca u zoni deeskalacije? jel snimljeno gdje su nestala oružja koja su morala biti povučena iz zone sukoba, prema sporazumu? jel ima koja snimka o ukrajinskim snagama, akcijama...? pazite, primirje. potpisali neke sporazume, preuzeli neke obveze, što su ukrajinci od toga napravili? ništa! vas muči što tamo netko iz donjecka traži autonomiju regije? pa to traže sve ukrajinske regije! već godinama. to ne pišete. ne pišete da je centralna vlast, kijev, uzela sve prihode regijama, oduzela im autonomiju, bez ikakvog uporišta u zakonu, ustavu. dijele novce kako se kome... po podobnosti i poslušnosti. bogate regije, tipa harkova, životare, al ovi nacionalisti sa zapada, inače sirotinja, dobivaju puno novca. jel znate da je u javnim prostorijama, tipa škole, u ukrajini dovoljna temperatura od 14-16 stupnjeva zimi... ne znate. al eto, tako je. ajd vi pustite dijete u školu, zimi, na 16 stupnjeva u učionici. ne brinite se vi za ruse u rusiji. nemojte dozvoliti da vas ukrajinci prevare. mada ne bi bili prvi. neki bi voljeli sukob. šteta da neće granate letjeti iznad njihovih glava. da osjete što je rat.

VL
PV
prcko.vita
13:12 21.04.2021.

Šta nije vam dosta što imamo pandemiju pa onda huškanje ratom, e moji novinari

VL
Avatar patkovic
patkovic
12:55 21.04.2021.

i staljin je bio u rasulu pa na kraju - ćirilica u berlinu

VL
DU
Deleted user
12:27 21.04.2021.

Rusi samo čekaju da se tlo osuši i postane tenkoprohodno.A onda: huraaaaa. Ukraijincima nek je Bog na pomoći,jer drugi nitko neće bit.Žao mi ih je.Uvukli su iz u bratoubilački rat u kojem ne mogu ni "remizirat".

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
23:43 21.04.2021.

Kada je počeo rat između Ukraine i Rusije? To je neka tajna ili širite lažne vijesti i paniku?

VL
GE
geler203
14:28 21.04.2021.

Panika zbog 15 aviona? Dajte, nemojte.

VL
Avatar Behemot
Behemot
13:34 21.04.2021.

Ukrajina je sprdačina od države. Korumpirano pravosuđe, bahati tajkuni, zlatna mladež, žene se prostituiraju, muškarci alkoholičari. I da, rješenje nije u lustraciji i micanju KGB-ovaca koji su rasturili državu nego rat uz blagoslov USA i UK. Zašto su Ukrajinci najgluplja nacija u Evropi, vjerojatno razlog leži u Staljinovoj osveti za 2. svjetski rat kada je eliminirao 15 milijuna Ukrajinaca a prvi za odstrel su bili školovani i intelektualci.

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:29 21.04.2021.

U Svibnju kreče ruska ofenziva. Problem je da su Ukrainci zatvorili vodotok od rijeke Dnjepra do Krima. Putinov cilj je to korigirati, odnosno proširiti Krim do rijeke Dnjepar. Ukrajinci bi mu mogli napraviti vrući doček, pogotovo nakon što su dobili američke Javeline...

VL
Avatar Maryo
Maryo
12:34 21.04.2021.

Podrška Ukrajini i nek se brine o svim njezinim stanovnicima, Rusija neka gleda svoj teritorij (već je uzurpirala dio Ukrajine), neka se brine o svojim stanovnicima- sigurnost, gospodarstvo, napredak, itd.

VL
BA
balance
12:15 21.04.2021.

SLAVA UKRAINI🇺🇦

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:48 21.04.2021.

Koliko vama treba da shvatite da Rusi ne žele aneksiju Ukrajne? Oni samo žele biti sigurni da istočni dio i Krim neće ući u ruke NATOa ako luđaci iz Ukrajne budu ustrajni. Dakle ako bi predstavnici Ukrajne otišli u Moskvu i uvjerili Kremlj da Ukrajna neće ići prema EU i NATO savezu onda će ruski pritisak popustiti unutar 24 sata.

VL
DU
Deleted user
11:42 21.04.2021.

Tako su išli i na Afganistan , pa su se raspali. Očito i nakon svih ratova i okupacija još nisu shvatili da je svatko gazda u svojoj kući.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:39 21.04.2021.

Nece oni napast na svoju bracu ukraince...Oni hoce samo mir na svojim granicama .Rusi ne zele samo da vide Amerikance i Engleze na svojim granicama.To je to..Rusi kazu slusam na Tv u Moskvi Ameri odavno su sve crvene linije presli..Staa rade Amwri deset tisuca km u Crnom moru . Kazu davno smo trebali ovako snjima jer oni priznaju samo zakon sile. ..Jeli ovi novinar napisa kako ameri dovlace svaki dan sa vojnim avinin transprnim tehniku i drugo. Ali zato su sad Rusi zatvorili Azovsko more rekose sto dalje od Krima nesluzbeno izgleda zatvorit ce nebo nad crnim morem.. Da,da nisu trebali cackat mecku. E moji Ukrainci pravo nasjedoste postali ste neka Africka zemlja..Sve ste raskucili kod onake plodne zemlje.Sad tu zemlju kopate i izvozite prodajete van strasno. .. Vec popravite odnose sa svojom bracom pomoce vam..Niti jedno cjepivo niste kupili niti su vam dali katastrofa.Gledam bolnice i krevete u njima muslim da su stari jos iz Staljinovog doba strasno... Da da sta kazu domaci Amerikanci Cepiga je jako razocaran sav je u ocaju .Evo poceo je govor Predsjenika Putina godisnje obracanje naciji...On radi i gradi vratija svojoj zemlji moc velesile...I zato ga ne vole ..

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
11:30 21.04.2021.

Koga će napasti ? Ukrajinu mogu pregaziti kao Njemačka Belgiju i Nizozemsku ako hoće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.