Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Most zbog Barišića opet rušiti Vladu?

Znanstveni krugovi vrlo su oštro podijeljeni po političkoj i ideološkoj liniji. Ostaje pitanje – koliko svjesno je ta bitka zlorabljena u dnevnopolitičke svrhe? Kad se na papir stave imena koja javno razmjenjuju žuč i rigaju vatru, uz znanstvene klanove naziru se već i jasni obrisi stranačkih krugova kojima su ti klanovi premreženi. Daleko od etike, suprotno od morala

Komentari 2

Avatar abakus
abakus
12:41 09.02.2017.

Dodajem: Ovdje nije spomenuto da je isti taj Vlatko Silobrčić, sada "silno etički uzrujan" bio onaj koji je najodgovorniji i najviše kriv za uništavanje Imunološkog zavoda. On je taj koji je novac za njegovu obnovu držao oročen i skupljao kamate te isplaćivao sulude svote kojekakvim sumnjivim dizajnerskim firmama koje je angažirao za smiješne kozmetičke promjene na imidžu Imunološkog - dok je taj zavod istovremeno propadao i gubio licence za cijepiva. I danas takav čovjek drži nekome etičke bukvice...! Da ima novinara u ovoj državi, bogme bi pokazali kakav je to jad od ljudi koji se sada javlja oko ove smiješne priče oko zaboravljenog navoda u fusnoti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.