Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
orio se gaudeamus

Hoće li Lijepa naša trebati 80 novih specijalista?

specijalisti,diplomci (1)
Foto: Rajko Polić
1/6
06.12.2012.
u 21:40

Polaznici specijalnog diplomskog stručnog studija na Tehničkom veleučilištu Zagreb primili su diplome

Sinoć se u Muzeju Mimara orio Gaudamus - 80 polaznika specijalnog diplomskog stručnog studija na Tehničkom veleučilištu Zagreb primilo je diplome specijalista iz informatičke ili elektrotehničke struke. Nešto kao između nekadašnjeg inženjera i diplomiranog inženjera, rekli bi stariji. No, višegodišnjim teškim studijem stečena su znanja i vještine danas potrebne u gotovo svim državama svijeta.

Uz manje cvijeća i skromne darove diplomantima, svi se pitaju hoće li ta znanja imati gdje iskoristiti naša domovina ili će ulaskom u Europu taj potencijal izaći iz Lijepe naše. Hoće li roditeljsko veselje dolaskom diploma biti zamijenjeno suzama na odlasku naših specijalista?

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:41 07.12.2012.

je je specijalöista za "vadjenje glista"-imamo skole koje skoluju diplomirane mamlaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije