Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li kamere donijeti i red ili samo punu blagajnu

Kamere će zaobići autoceste pa će vlasnici skupih jurilica i dalje moći ondje divljati

Komentari 4

MA
master58
15:18 26.03.2019.

Svrha kamera je legalno pljackanje gradjana za neka mala prekoracenja brzina .To nema nikakav uticaja na sigurnost saobracaja i ima dosta primjera iz svijeta koji su upravo suprotni. Narod bi trebao da krene proteste zbog sve veceg nadzora i uskracivanja privatnost.

VL
MO
moia
15:52 26.03.2019.

Zamraceni internet, cenzura na sve strane, nadzorne kamere, i sta jos spremaju iz Orwellove mracne 1984.?

VL
TO
Toni66
23:18 31.05.2019.

O čemu se zapravo radi Kamere me nebi smetale da se radi poštenoj namjeri štiti nas građane i naše živote nadzorom da se sto manje nezgoda događa . Ali svako imalo normalan zna da se radi o čistoj i lakoako dokazivoj prijevari na mnogim mjestima ( ne na svima !) Nadalje idemo magala je svjeteleće ograničenje upozorenje je ok kiša pada vjetar ograničenje ( Sunčano ljeto dozvoli određenu sigurnu i ubrzanu vožnju ! ) OK . A ne posadiš recimo znak 50 koji je za zimsku vožnju i za ljetno vrijeme jednako aktivno i to 100 -tine km ne mijenjaš iako je prometnica za sigurnu vožnju djelomično i za od 100km/h koncipirana pa i više ,I to onda uzme prosjek i ispod uspori cijeli promet bespotrebno umarajući vozače i putnike nepotrebno jer putovanje traje st dva duže -- Nerealan ograničenja se postavljaju i znaju da tu se može bez brige i opasnosti i do 4 puta brže i tu te sačekuju da bi pljačkali svoje i strane državljane . Sve za nove presretaće i F16 ... narvno građani zna se šta imajun od toga Nove kamere još više kontrole i pljačke . A sigurnost možda kroz drastične kazne 1-2% se poveća . Nitko ne kaže grdimo biciklističke staze za pješake da ne idu iz selu selo noću prometnicama i biciklima u crnim kaputima i bez osvjetljenja ili oznaka .......

VL
TO
Toni66
23:22 31.05.2019.

Glavni cilj je zarada-pljačka sa zamkama od znakova na vozačima kojima se malo više žuri a to je 95 % cilj glavni interes i razlog naravno 5 % je cilj i možda se i to ostvari kao neka tobož sigurnost !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.